Papierformaten distribueren naar andere computers (Windows)

U kunt de papierformaten die uit de lijst Geregistreerde papierformaten in het dialoogvenster Instelling papierformaat zijn geëxporteerd, distribueren naar andere computers. Als het printerstuurprogramma is geïnstalleerd op de ontvangende computer, hoeft u alleen de papierformaten te distribueren.
  1. Geef de papierformaatinstellingen op vanaf de verzendende computer en klik vervolgens op Exporteren.

De volgende bestanden worden gemaakt.

TD-4210D

bst421ed.ptd

bst421ed.txt

ptd4335.bin

TD-4410D

bst441ed.ptd

bst441ed.txt

pdt3735.bin

TD-4420DN

bst442ed.ptd

bst442ed.txt

pdt3835.bin

TD-4520DN

bst452ed.ptd

bst452ed.txt

pdt4135.bin

2. Sla het .txt-bestand op een willekeurige locatie op de ontvangende computer op.
  3. Klik op de ontvangende computer op Importeren.
    De papierformaten worden vervangen door de geïmporteerde formaten.