Home > Labels maken en afdrukken met een computer > Labels maken en afdrukken zonder software en stuurprogramma’s te installeren > Afbeeldingsgegevens afdrukken zonder gebruik van het printerstuurprogramma

Afbeeldingsgegevens afdrukken zonder gebruik van het printerstuurprogramma

image
  • De functie voor massaopslag ondersteunt het afdrukken van JPEG-afbeeldingen.
  • De printer converteert een kleuren JPEG-afbeelding naar zwart-wit met behulp van een rasterproces.
  • Als u een zwart-wit JPEG-afbeelding naar de printer stuurt, kan het rasterproces leiden tot een onscherpe afbeelding.
  • U kunt proberen de afdrukkwaliteit te verbeteren door alle voorbewerkingen van de JPEG-afbeelding uit te schakelen.
  • U kunt alleen JPEG-afbeeldingen afdrukken. (Beperkt tot bestanden met de extensie .jpg.)
  • De maximale bestandsgrootte is 16 MB.

(2 MB als u gebruik maakt van de functie voor massaopslag.)

• De maximale resolutie is als volgt:
    • TD-4210D/TD-4410D/TD-4420DN

Hoogte × breedte = 24.000 × 832 punten

• TD-4520DN

Hoogte × breedte = 36.000 × 1.280 punten

Bij overschrijding van deze grenzen worden de gegevens, die de printer ontvangt, genegeerd en niet afgedrukt.

• Er wordt afgedrukt bij 1 pixel = 1 punt.
  • De printer voert een binaire verwerking uit (eenvoudig binair) om de afbeelding af te drukken.
  • De afbeelding wordt afgedrukt met de hoogte-breedteverhouding van de ontvangen gegevens.