Home > Appendix > Media automatisch configureren > Gebruik van de functie Media automatisch configureren

Gebruik van de functie Media automatisch configureren

Het afdrukmateriaal kalibreren met de knoppen op de printer

• Houd image gedurende ongeveer vijf seconden ingedrukt.
    Nadat de kalibratie is voltooid, worden de gedetecteerde papiergegevens op de printer ingesteld.

Het afdrukmateriaal kalibreren met Printer Instelling Tool

1. Sluit de printer die u wilt configureren aan op de computer.
  2. Start Printer Instelling Tool.
    • Windows 10/Windows Server 2016:

Klik op Start>Brother>Printer Setting Tool.

• Windows 8/Windows 8.1/Windows Server 2012/Windows Server 2012 R2:

Klik op het pictogram Printer Setting Tool in het scherm Toepassingen.

• Windows 7/Windows Server 2008/Windows Server 2008 R2:

Klik op Starten>Alle programma's>Brother>Label & Mobile Printer>Printer Setting Tool.

3. Klik op Instelling papierformaat.
  4. Klik op Bewerken of Nieuw.
  5. (TD-4210D/TD-4410D) Klik op Automatische mediaconfiguratie.
    Nadat de kalibratie is voltooid, worden de gedetecteerde papiergegevens op de printer ingesteld.
  6. (TD-4420DN/TD-4520DN) Klik op de vervolgkeuzelijst Automatische mediaconfiguratie en selecteer de optie Automatische mediaconfiguratie of Alleen breedte ophalen (niet doorvoeren).
    De zoekresultaten worden weergegeven.
  7. Klik op Importeren om de zoekresultaten toe te passen op de instellingen voor het papierformaat.