Tilgængelige programmer

Tilgængelige programmer for Windows

Program Egenskaber
P-touch Editor Gør det muligt at designe og udskrive brugerdefinerede labels ved hjælp af indbyggede tegneværktøjer for at oprette forskellige skrifttyper og teksttypografier, importere billeder og indsætte stregkoder.
P-touch Transfer Manager

Gør det muligt at sende skabeloner og andre data til printeren og gemme sikkerhedskopier af dine data på computeren.

Dette program installeres med P-touch Editor.

P-touch Library

Administrerer og udskriver P-touch Editor-skabeloner.

Du kan bruge P-touch Library til udskrivning af skabeloner.

Dette program installeres med P-touch Editor.

P-touch Update Software Opdaterer software til den seneste version.
Printerindstillingsværktøj Angiver printerens indstillinger fra en computer.
BRAdmin Light

(TD-4420DN/TD-4520DN)

Finder printeren på dit netværk og gør det muligt at konfigurere grundindstillingerne fra computeren.
BRAdmin Professional

(TD-4420DN/TD-4520DN)

Finder printeren på dit netværk og gør det muligt at konfigurere avancerede indstillinger og opdateringer fra computeren.
Font Manager Giver dig mulighed for at overføre skrifttyper til og slette skrifttyper fra printeren. Overførte skrifttyper kan tilgås og udskrives ved hjælp af en række udskrivningskommandoer.
image
  • Om tilladelse til brug af skrifttyper

Når du bruger skrifttyper, skal du overholde alle vilkår og betingelser, som den retmæssige ejer af skrifttyperne har angivet. Inden du downloader skrifttyper, skal du bekræfte, at du har retmæssige licenser til at bruge skrifttyperne og overholde deres vilkår og betingelser; ellers må du ikke downloade skrifttyperne.