Hjem > Installation af software > Installation af printerdrivere og software på en computer

Installation af printerdrivere og software på en computer

Hvis du vil udskrive fra din computer, skal du installere printerdriverne, P-touch Editor og andre programmer på din computer.

1. Gå til install.brother, og download software/dokumentationsinstallationsprogrammet.
  2. Dobbeltklik på det downloadede installationsprogram, og følg instruktionerne på skærmen for at fortsætte med installationen.
  3. Luk dialogboksen, når installationen er fuldført.
image

(TD-4420DN/TD-4520DN)

Hvis du vil bruge printeren med en anden tilslutningsmetode end den, der blev valgt under installationen, skal du bruge installationsprogrammet igen for at geninstallere softwaren og printerdriverne og vælge den nye tilslutningsmetode.