Hjem > Fejlfinding > Hvis du har problemer med din maskine

Hvis du har problemer med din maskine

I dette kapitel forklares det, hvordan du kan løse almindelige problemer, du kan komme ud for, når du bruger printeren. Hvis du har problemer med printeren, skal du først kontrollere, at du har udført følgende handlinger korrekt:

• Tilslut printeren til en stikkontakt. Du finder flere oplysninger imageimage Relaterede informationer
  • Fjern al beskyttelsesemballage fra printeren.
  • Installer og vælg den korrekte printerdriver. Du finder flere oplysninger imageimage Relaterede informationer
  • Tilslut printeren til en computer eller mobilenhed. Du finder flere oplysninger imageimage Relaterede informationer
  • Luk rullerummets dæksel helt.
  • Indsæt RD-rullen korrekt. Du finder flere oplysninger imageimage Relaterede informationer

Hvis du stadig oplever problemer imageimage Relaterede informationerGå ind på Brother Support-webstedet på support.brother.com, hvis du stadig ikke kan løse problemet efter at have læst disse punkter.