Enhedsindstillinger for printerindstillingsværktøjet (Windows)

Brug Enhedsindstillinger i printerindstillingsværktøjet til at angive eller ændre printerindstillinger, når printeren og computeren forbindes med et USB-kabel. Du kan ikke blot ændre enhedsindstillingerne for en printer, men du kan også anvende de samme indstillinger på flere printere. Når der udskrives fra et computerprogram, kan der vælges forskellige udskrivningsindstillinger fra printerdriveren, men ved at bruge værktøjet Enhedsindstillinger i printerindstillingsværktøjet kan der vælges mere avancerede indstillinger. Når du åbner vinduet Enhedsindstillinger, hentes og vises printerens aktuelle indstillinger. Hvis de aktuelle indstillinger ikke kan hentes, vises de tidligere indstillinger. Hvis de aktuelle indstillinger ikke kan hentes, og der ikke er blevet angivet tidligere indstillinger, vises maskinens fabriksindstillinger.

Indstillingsdialogboks

image
  1. Menulinje
    Giver adgang til forskellige kommandoer samlet under hver menutitel (menuerne Fil, Vedligeholdelse(T) og Om) i henhold til deres funktioner.
  2. Nuværende indstillinger
    Henter indstillingerne for den aktuelt tilsluttede printer og viser dem i dialogboksen. Indstillinger kan også hentes for parametre på faner med image.
  3. Deaktiver disse indstillinger
    Når dette afkrydsningsfelt er markeret, vises image på fanen, og indstillingerne kan ikke længere angives eller ændres. Indstillinger under en fane, hvor image vises, bliver ikke anvendt på printeren, selvom du klikker på Anvend. Derudover gemmes eller eksporteres indstillingerne under fanen ikke, når kommandoen Gem i kommandofil eller Eksporter anvendes.
  4. Parametre
    Viser de nuværende indstillinger.
  5. Afslut
    Afslutter vinduet Enhedsindstillinger og vender tilbage til hovedvinduet i printerindstillingsværktøjet.
  6. Anvend
    Anvendes indstillingerne på printeren. For at gemme de angivne indstillinger i en kommandofil skal du vælge kommandoen Gem i kommandofil på rullelisten.

Den gemte kommandofil kan bruges med masselagringstilstanden til at anvende indstillingerne på en printer.

7. Indstillingsfaner
    Indeholder indstillinger, som kan angives eller ændres.
    image
    Hvis image vises på fanen, kan indstillingerne ikke ændres. Desuden bliver indstillingerne under fanen ikke anvendt på printeren, selvom du klikker på Anvend. Indstillingerne under fanen gemmes eller eksporteres ikke, når kommandoerne Gem i kommandofil eller Eksporter anvendes.
  8. Printer
    Angiver den printer, du vil konfigurere.

Menulinje

Indstillinger for menuen Fil

• Anvend indstillingerne på printeren

Anvendes indstillingerne på printeren.

• Kontrollér indstilling

Viser de nuværende indstillinger.

• Gem indstillinger i kommandofil

Gemmer de angivne indstillinger i en kommandofil.

• Importer

Importerer en eksporteret fil.

• Eksporter

Gemmer de aktuelle indstillinger i en fil.

• Afslut

Afslutter vinduet Enhedsindstillinger og vender tilbage til hovedvinduet i printerindstillingsværktøjet.

Indstillinger for menuen Vedligeholdelse(T)

image
Du skal have administratorrettigheder for computeren eller printeren for at vise visse elementer. Kontrollér, om du har administratorrettigheder for printeren ved at klikke på menuen Printeregenskaber og derefter klikke på fanen Sikkerhed.
  • Gem printlog i fil

Gemmer printloggen i en fil i CSV-format.

• Udskriv enhedsindstillinger

Udskriver en rapport, der indeholder oplysninger om den aktuelle firmwareversion og enhedsindstillinger.

image
    Når du udskriver denne rapport, anbefaler vi, at du bruger en 62 mm eller bredere RD-rulle.

• Kontroller printhovedets status

Kontrollerer, om der er problemer med printhovedet.

• Nulstil til fabriksindstillinger

(TD-4210D/TD-4410D) Nulstiller alle indstillingerne til fabriksindstillingerne, herunder enhedsindstillinger og overførte data.

(TD-4420DN/TD-4520DN) Nulstiller alle indstillingerne til fabriksindstillingerne, herunder enhedsindstillinger, overførte data og netværksindstillinger.

• Nulstil kun enhedsindstillinger

Nulstiller de indstillinger, som i Enhedsindstillinger kan ændres til fabriksindstillingerne.

• Slet skabelon og database

Sletter de skabeloner og databaser, der er gemt i printeren.

• Slet printlog

Sletter den printlog, der er gemt i printeren.

• Ydeligere indstillinger

Hvis afkrydsningsfeltet Vis ikke en fejlmeddelelse, hvis de nuværende indstillinger ikke kan hentes ved start er markeret, vises der ikke en meddelelse næste gang.

Fanen Grundlæggende

• Tænd automatisk

Angiver, om printeren tændes automatisk, når netledningen tilsluttes en stikkontakt.

• Auto-dvale

Angiver det tidsrum, der skal forløbe, før printeren automatisk går i slumretilstand.

image
    • Printeren vil automatisk skifte til slumretilstand, når det angivne stykke tid er gået, under følgende betingelser:
      • Printeren modtager ikke data.
      • Der er ikke tilsluttet et netværkskabel. (TD-4420DN/TD-4520DN)
      • I inaktiv tilstand.
      • Når der ikke kommunikeres ved hjælp af serielporten.
    • Slumretilstand annulleres, når følgende handlinger udføres:
      • Der er trykket på en af printerknapperne.
      • Rullerummets dæksel åbnes eller lukkes.
      • Printeren modtager data. (undtagen via serielporten)
      • Et USB-kabel frakobles og tilsluttes derefter igen.
  • Sluk automatisk

Angiver det tidsrum, der skal gå, før printeren automatisk slukkes, når den er tilsluttet en stikkontakt.

image
    • Printeren vil automatisk skifte til slukket tilstand, når det angivne stykke tid er gået, under følgende betingelser:
      • Printeren modtager ikke data.
      • Der er ikke tilsluttet et netværkskabel. (TD-4420DN/TD-4520DN)
      • I inaktiv tilstand.
      • Når der ikke kommunikeres ved hjælp af serielporten.
    • Slukket tilstand annulleres, når følgende handlinger udføres:
      • Der er trykket på en af printerknapperne.
      • Rullerummets dæksel åbnes eller lukkes.
      • Printeren modtager data. (undtagen via serielporten)
      • Et USB-kabel frakobles og tilsluttes derefter igen.
  • Tekstretning

Vælger udskriftsretningen.

• Udskrivningshastighed

Vælger printerens udskrivningshastighed.

• Udskrivningstæthed

Justerer printerens udskrivningstæthed.

• Juster papirets forreste kant, når låget lukkes

Vælger, om papiret automatisk fremføres, når låget lukkes.

• Outputposition

Vælger medieudgangsplaceringen.

• Autoklip

Indstiller klippemetoden, når der udskrives flere labels.

• Automatisk hastighedskonfiguration

Justerer automatisk udskrivningshastigheden og udskriver med optimal udskriftstæthed.

Fanen Avanceret

• Funktion på fremføringsknap

Vælger den handling, der skal udføres, når der trykkes på image. Hvis Programindstillinger er valgt, skal du klikke på Fil og vælge kommandofilen.

• Funktionstastens funktion

Vælger den handling, der skal udføres, når der trykkes på image. Hvis Programindstillinger er valgt, skal du klikke på Fil og vælge kommandofilen.

Hvis skæreenheden er monteret, kan manuel afskæring indstilles ved hjælp af funktionstasten.

• Udskriv informationsrapport

Vælger den information, du vil medtage i printerinformationsrapporten.

• Indstilling for JPEG-udskrivning

Vælger metoden for billedbehandling, når der udskrives JPEG-billeder.

• Serietilstand

Angiver metoden til serialisering (nummerering) for dine udskrevne labels.

• Gem printerens printlog

Vælger, om printerens printlog skal gemmes. Hvis Deaktiver er valgt, kan indstillingen Gem printlog i fil ikke aktiveres.

• Udskriftsdata efter udskrivning

Angiver, om udskriftsdata slettes efter udskrivning.

Fanen Udskrivningsposition/sensorer

Hvis der anvendes RD-ruller, er det ikke nødvendigt at justere sensorerne.

• Justering af referencepunkt for udskrivning

Justerer placeringen af referencepunktet (oprindelsespunkt for udskrift). Derved rettes forkert justerede udskrifter, der opstår som følge af forskelle mellem printermodeller eller visse softwares faste margener.

Referencepunktet kan ikke indstilles til rasterudskrivning.

• Afrivningsjustering

Justerer skærepositionen, når papiret afskæres ved hjælp af afrivningsstangen.

• Mediesensor (transmissiv/mellemrum)
    • Detektionsfølsomhed

Justerer følsomheden for registrering af mellemrum for udstansede labels.

• Luminositetsjustering

Justerer den mængde lys, der udsendes af transmissiv/mellemrumssensoren.

• Mediesensor (reflekterende/linje)
    • Mærkedetektionsfølsomhed

Justerer følsomheden for registrering af sorte mærker.

• Luminositetsjustering

Justerer den mængde lys, der udsendes af reflekterende/sort mærke-sensoren.

• Mediesensor(dispenser)

Angiver indstillingerne, når labelaftageren (ekstraudstyr) anvendes.

• Detektionsfølsomhed

Justerer præcisionen for den sensor, der registrerer, om labelen er blevet taget af.

Fanen Admin.indst.

image
For at få vist denne fane skal du have administratorrettigheder for computeren eller printeren. Kontrollér, om du har administratorrettigheder for printeren ved at klikke på menuen Printeregenskaber og derefter klikke på fanen Sikkerhed.
  • Kommandoindstilling

Vælger kommandoindstillingstypen.

• Kontrol af printhoved når tændt

Indstiller, om statussen for printhovedet skal kontrolleres, når du tænder printeren.