Hjem > Printerindstillinger > Anvendelse af indstillingsændringer på flere printere (Windows)

Anvendelse af indstillingsændringer på flere printere (Windows)

Kommunikationsindstillinger (TD-4420DN/TD-4520DN)

1. Når du har anvendt indstillingerne på den første printer, skal du koble printeren fra computeren og derefter tilslutte den anden printer til computeren.
  2. Vælg den nyligt tilsluttede printer på rullelisten Printer.
    Hvis afkrydsningsfeltet Finder automatisk den tilsluttede printer og henter de aktuelle indstillinger i dialogboksen Ydeligere indstillinger er markeret, vælges den printer, der er tilsluttet med USB-kablet, automatisk.
  3. Klik på Anvend.
    De samme indstillinger, som blev anvendt på den første printer, anvendes på den anden printer.
  4. Gentag disse trin for alle printere, hvis indstillinger du vil ændre.
image
  • Hvis IP-adressen er indstillet til STATIC, ændres printerens IP-adresse til den samme adresse som den første printer. Vælg om nødvendigt en anden IP-adresse.
  • For at gemme de aktuelle indstillinger i en fil skal du klikke på Fil>Eksporter. Du kan anvende de samme indstillinger på en anden printer ved at klikke på Fil>Importer og derefter vælge den eksporterede indstillingsfil.

Enhedsindstillinger

1. Når du har anvendt indstillingerne på den første printer, skal du koble den fra computeren og derefter tilslutte den anden printer.
  2. Vælg den nyligt tilsluttede printer på rullelisten Printer.
  3. Klik på Anvend. De samme indstillinger, som blev anvendt på den første printer, anvendes på den anden printer.
  4. Gentag disse trin for alle printere, hvis indstillinger du vil ændre.
image
For at gemme de aktuelle indstillinger i en fil skal du klikke på Fil>Eksporter. Du kan anvende de samme indstillinger på en anden printer ved at klikke på Fil>Importer og derefter vælge den eksporterede indstillingsfil.