Hjem > Oprettelse af labels og udskrivning ved hjælp af computer > Udskrivning af labels ved hjælp af P-touch Editor (Windows)

Udskrivning af labels ved hjælp af P-touch Editor (Windows)

Express-tilstand

Konfigurer udskriftsindstillingerne på skærmbilledet, inden du udskriver.

• Klik på Filer>Udskriv fra menulinjen, eller klik på image (Udskriv).

Professional-tilstand

Konfigurer udskriftsindstillingerne på skærmbilledet, inden du udskriver.

• Klik på Filer>Udskriv fra menulinjen, eller klik på image.
    image
    Klik på image for at starte udskrivning uden at ændre indstillingerne.

Snap-tilstand

• Indtast teksten, og klik derefter på image.