Kieli

Käyttöopas

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Pikaopas
Brief explanations for routine operations
08/12/2015
(0)
Lataa
(1.19MB)
HTML (katsele)
Online-käyttöopas (HTML)
Selostaa laitteen käyttöä, säännöllistä kunnossapitoa, vianhakua ja tarpeellisia verkkotoimintoja.
02/05/2017
(A)
Näytä
(-)
PDF
Online-käyttöopas
Selostaa laitteen käyttöä, säännöllistä kunnossapitoa, vianhakua ja tarpeellisia verkkotoimintoja.
20/04/2017
(A)
Lataa
(6.15MB)
Asennusopas

Asennusopas

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Tuotteen turvaohjeet
Tämä sisältää turvaohjeet, jotka on luettava ennen koneen käyttöä ja huoltoa.
22/03/2019
(B)
Lataa
(1.49MB)
PDF
Pika-asennusopas
Ohjeet laitteen asennukseen.
18/05/2020
(C)
Lataa
(2.68MB)
PDF
Rumpuyksikön vaihto-ohje
Katso täältä miten rumpuyksikkö vaihdetaan.
18/12/2015
(A)
Lataa
(3.54MB)
Lisätoimintojen opas

Lisätoimintojen opas

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Yleisen tulostinohjaimen ohjekirja
Tämä sisältää tietoja Brotherin yleisen tulostinohjaimen käytöstä.
02/09/2014
(B)
Lataa
(0.33MB)
PDF
Brother Meter Read Tool Käyttöopas
Tämä työkaluohjelma ottaa yhteyttä Brother-laitteisiin USB-liitännän tai verkon kautta ja lähettää laitteiden tilatiedot verkon kautta sähköpostiviestinä mainituille käyttäjille.
19/06/2017
(0)
Lataa
(2.03MB)
PDF
Barcode Print+ User's Guide
(Englanti)
(aktivointiin tarvitset lisenssiavaimen, ota tarvittaessa yhteyttä Brother-myyjääsi) Ohjelman avulla tulostimesi pystyy tulostamaan sekä 1D- että 2D-viivakoodeja.
29/03/2019
(0)
Lataa
(1.56MB)
PDF
BRAdmin Professional 4 User's Guide
(Englanti)
Tällä ohjelmalla järjestelmänvalvoja voi ottaa käyttöön ja hallinnoida verkon tai USB:n kautta liitettyjä Brother-tulostimia ja skannereita ja tarkastaa useimpien muiden SNMP-yhteensopivien tulostuslaitteiden tilan.
13/10/2020
(B)
Lataa
(0.71MB)
Liite

Liite

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Avoimen lähteen käyttöoikeuksia koskevat huomautukset
(Englanti)
Tämä sisältää tietoja tuotteen käyttämistä avoimen lähdekoodin ohjelmistoista.
21/04/2020
(08)
Lataa
(0.17MB)
PDF
Ohjauskoodiopas ohjelmien kehittäjille
(Englanti)
Tämä sisältää teknisiä tietoja ohjelmistokomennoista (hallintakoodit ja ohjausmerkit), joilla voidaan käyttää tulostimen toimintoja.
26/03/2021
(AD)
Lataa
(2.61MB)
Sääntelyasiakirjat

Sääntelyasiakirjat

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Vaatimustenmukaisuusvakuutus
Tämä on vaatimustenmukaisuusvakuutus
30/10/2020
(10)
Lataa
(1.01MB)
PDF
Komission Asetus (EU) N:o 801/2013
(Englanti)
Tietoja komission asetuksen 801/2013 noudattamisesta
16/09/2015
(A)
Lataa
(9.63KB)

Lataa ja katsele käyttöopasta PDF-muodossa. PDF-muotoisten dokumenttien katseluun tarvitaan Adobe® Acrobat Reader DC® ohjelma. Jos sinun koneessasi ei vielä ole Adobe® Acrobat® -ohjelmaa, napsauta "Adobe® Acrobat Reader DC®" näppäintä ohjelman lataamiseksi.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

• Rekisteröi laitteesi