Käyttöohjeet

Sulje

HL-L5000D

Käyttöohjeet

HL-L5000D

Väärä tuote?

Kieli

Käyttöopas

Julkaisupäivä: 08/12/2015
Versio: 0
Koko: 1.19MB

Brief explanations for routine operations

Julkaisupäivä: 02/05/2017
Versio: A
Koko: -

Selostaa laitteen käyttöä, säännöllistä kunnossapitoa, vianhakua ja tarpeellisia verkkotoimintoja.

Julkaisupäivä: 20/04/2017
Versio: A
Koko: 6.15MB

Selostaa laitteen käyttöä, säännöllistä kunnossapitoa, vianhakua ja tarpeellisia verkkotoimintoja.

Asennusopas

Julkaisupäivä: 22/03/2019
Versio: B
Koko: 1.49MB

Tämä sisältää turvaohjeet, jotka on luettava ennen koneen käyttöä ja huoltoa.

Julkaisupäivä: 18/05/2020
Versio: C
Koko: 2.68MB

Ohjeet laitteen asennukseen.

Julkaisupäivä: 18/12/2015
Versio: A
Koko: 3.54MB

Katso täältä miten rumpuyksikkö vaihdetaan.

Lisätoimintojen opas

Julkaisupäivä: 02/09/2014
Versio: B
Koko: 0.33MB

Tämä sisältää tietoja Brotherin yleisen tulostinohjaimen käytöstä.

Julkaisupäivä: 10/09/2021
Versio: 0
Koko: 1.35MB

(aktivointiin tarvitset lisenssiavaimen, ota tarvittaessa yhteyttä Brother-myyjääsi) Ohjelman avulla tulostimesi pystyy tulostamaan sekä 1D- että 2D-viivakoodeja.

(Englanti)
Julkaisupäivä: 17/10/2023
Versio: F
Koko: 1.36MB

Tällä ohjelmalla järjestelmänvalvoja voi ottaa käyttöön ja hallinnoida verkon tai USB:n kautta liitettyjä Brother-tulostimia ja skannereita ja tarkastaa useimpien muiden SNMP-yhteensopivien tulostuslaitteiden tilan.

(Englanti)
Julkaisupäivä: 01/05/2023
Versio: A
Koko: 0.57MB

BRAdmin Professional 4 tukee Microsoft Azure-palvelua, jolla järjestelmänvalvojat voivat hallita verkko- tai USB-liitäntäisiä Brother-tulostimia internetin kautta.

Liite

(Englanti)
Julkaisupäivä: 21/04/2020
Versio: 08
Koko: 0.17MB

Tämä sisältää tietoja tuotteen käyttämistä avoimen lähdekoodin ohjelmistoista.

(Englanti)
Julkaisupäivä: 26/03/2021
Versio: AD
Koko: 2.61MB

Tämä sisältää teknisiä tietoja ohjelmistokomennoista (hallintakoodit ja ohjausmerkit), joilla voidaan käyttää tulostimen toimintoja.

Sääntelyasiakirjat

Julkaisupäivä: 02/06/2022
Versio: 12
Koko: 0.95MB

Tämä on vaatimustenmukaisuusvakuutus

(Englanti)
Julkaisupäivä: 16/09/2015
Versio: A
Koko: 9.63KB

Tietoja komission asetuksen 801/2013 noudattamisesta

Get Adobe Acrobat Reader DC

Lataa ja katsele käyttöopasta PDF-muodossa. PDF-muotoisten dokumenttien katseluun tarvitaan Adobe® Acrobat Reader DC® ohjelma. Jos sinun koneessasi ei vielä ole Adobe® Acrobat® -ohjelmaa, napsauta "Adobe® Acrobat Reader DC®" näppäintä ohjelman lataamiseksi.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

• Rekisteröi laitteesi