MFC-885CW

Miksi näyttöön tulee ilmoitus EI VÄRIKASETTIA ("NO CARTRIDGE") vaikka juuri asetin laitteeseen värikasetin sisälle?

Brother ei suosittele käyttämään tarvikevärikasetteja tai täyttämään Brotherin mustekasetteja uudelleen. Tarvikevärikasettien käyttö voi huonontaa tulostimen toimintaa, tulostuslaatua ja tulostimen luotettavuutta koska aito Brother-muste sisältää aineita jotka estävät tulostuspään tukkeutumista. Brotherin takuu ei vastaa tarvikekasettien aiheuttamista ongelmista.

Tarkista että värikasetissa, jonka juuri asensit on riittävästi väriä sisällä.

1. Paina ohjauspaneelin näppäintä INK tai INK MANAGEMENT.
  2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä MUSTETTA JÄLJ. ("INK VOLUME").
  3. Paina STOP tai EXIT.

Vaihda kaikki tyhjät värikasetit uusiin. (Ohjeet värikasetin vaihtamisesta löydät tästä UKK-listasta).

Jos kaikissa värikaseteissa on riittävästi väriä, aseta juuri vaihdettu kasetti uudelleen paikoilleen seuraavan ohjeen mukaisesti:

Seuraavan ohjeen kuvat eivät välttämättä esitä sinun laitettasi. Samat ohjeet kuitenkin pätevät kaikkiin samaa koneistoa käyttäviin malleihin.

1. Avaa kasettikotelon kansi. Vedä lukitusvipu alas ja ao. värin värikasetti ulos.

1. Aseta kasetti takaisin ja työnnä lukitusvipua kiinni kunnes kuuluu naksahdus. Sulje kasettikotelon kansi.
  1. Näyttöön voi tulla kysymys:
    Vaihdoitko xxx (väri)?  Kyllä  Ei.
    Näytölle tulee kysymys koskien jokaista vaihdettua värikasettia.
    On tärkeää että PAINAT 1 tai + jolloin vastaat kysymykseen KYLLÄ ja mustetason laskuri nollaantuu.
  1. Kun kysymykseen on vastattu oikein, laite aloittaa puhdistuksen.
Jos näyttöön tulee taas ilmoitus EI VÄRIKASETTIA irroita verkkojohto, odota noin 10 sekuntia ja kytke verkkojohto takaisin. Jos näyttöön tulee päivämäärä ja kellonaika, ongelma on ratkaistu.

Jos ilmoitus ei poistu, ota yhteyttä Brother-myyjääsi.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-130C, DCP-135C, DCP-150C, DCP-330C, DCP-350C, DCP-357C, DCP-540CN, DCP-560CN, DCP-750CW, DCP-770CW, MFC-240C, MFC-260C, MFC-3360C, MFC-440CN, MFC-465CN, MFC-5860CN, MFC-845CW, MFC-885CW