MFC-885CW

Vaihdoin värikasetin mutta näytössä on edelleen ilmoitus MUSTE LOPPU ("Ink Empty").  Mitä tehdä?

Näin voi käydä jos värikasetti vaihdetaan ja kasetin lukitusvipua ei lukita paikoilleen sen jälkeen. Toimi seuraavasti:

1. Avaa värikasettikotelon kansi. Paina lukitusvipu alas ja poista näytössä ilmoitetun värin värikasetti.
  1. Aseta värikasetit uudestaan paikoilleen, nosta vivut yläasentoon ja paina ne paikoilleen niin että kuuluu naksahdus. Sulje värikasettikansi.
  1. Näyttöön voi tulla ilmoitus:
    Vaihdoitko xxxx?  Kyllä    Ei.
    Valitse Kyllä käyttäen nuoli ylös tai alas-näppäimiä tai numeronäppäimistöä. Jos et valitse Kyllä mustelaskuri ei nollaudu ja ilmoitus MUSTE LOPPU tulee uudestaan..
  1. Kun oikea valinta on tehty, laite aloittaa puhdistuksen.

Jos näyttöön tulee ilmoitus "EI VÄRIKASETTIA", on mahdollista että jokin värikasetti jota et vaihtanut on tyhjä. Tarkista kasetin mustetaso seuraavasti. Vaihda kaikki tyhjät värikasetit.

1. Paina Ink tai Ink Management.
    * Jos laitteessa ei ole ohjauspaneelissa Ink tai Ink Management-näppäintä, paina MENU ja valitse nuoli ylös tai alas-näppäimillä Ink tai Ink Management ja paina OK.
  2. Valitse nuoli ylös tai alas-näppäimillä Ink Volume.
    Press OK.
  3. Näyttöön tulee musteen määrä.
    Valitse nuoli ylös tai alas-näppäimillä tarkastettava väri.
  4. Paina Stop/Exit.

Jos ilmoitus EI VÄRIKASETTIA ilmestyy uudestaan, irroita laitteen virtajohto, odota noin 10 sekuntia ja kytke virta taas laitteeseen. Jos näyttöön tulee päivämäärä ja aika, ongelma on ratkennut.

Jos ongelma ei ratkea, ota yhteyttä Brother-myyjääsi.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-130C, DCP-135C, DCP-150C, DCP-330C, DCP-350C, DCP-357C, DCP-540CN, DCP-560CN, DCP-750CW, DCP-770CW, MFC-240C, MFC-260C, MFC-3360C, MFC-440CN, MFC-465CN, MFC-5860CN, MFC-845CW, MFC-885CW