MFC-885CW

Miten vaihdan mustekasetit?

Vaihda mustekasetit noudattaen alla olevia ohjeita:

1. Avaa värikasettien kansi. Jos yksi tai useampi värikasetti on tyhjä, esim. musta, niin nestekidenäytössä lukee sellaista kuin Musta väri loppu ja Vaihda kasetti.

2. Vedä sen värikasetin lukkovipu alas, jota mainitaan nestekidenäytöllä ja vedä kasetti ulos.

3. Avaa nestekidenäytössä mainitun värin uusi mustekasettipakkaus ja ota kasetti ulos.

4. Poista keltainen suojakansi. ÄLÄ KOSKETA alla esitettyä aluetta.

5. Jokaisella värillä on oma oikea paikkansa. Aseta värikasetit tarrassa olevan nuolen suuntaisesti.

6. Nosta jokaista lukkovipua ja paina se varovaisesti, kunnes se napsahtaa ja sulje sitten värikasettien kansi.

7. Jos vaihdoit värikasetin, nestekidenäyttöön voi tulla kehoitus vahvistaa vaihdoitko uuteen. (Esim. Vaihdoitko Mus?) Kutakin uutta kasettia kohti, valitse Kyllä painamalla nuoli ylös tai 1 tai "+", niin kyseisen värin laskuri nollaantuu. Jos et vaihtanut uuteen, katso että valitset Ei painamalla nuoli alas tai 2 tai "-".

Jos odotat siihen asti, että näytössä lukee Pian loppu ja Muste loppu, laite nollaa automaattisesti laskuria.

Jos näytössä mustekasettien vaihtamisen jälkeen lukee Aseta tai Ei kasettia, tarkista että kasetit on asetettu kunnolla.

• ÄLÄ ota ulos värikasetteja jos et aio vaihtaa ne. Jos teet niin, niin se voi vähentää musteen määrää ja laite ei enää tiedä paljonko mustetta on jäljellä.
    • ÄLÄ koske värikasetin asennuskohtia. Jos kosketat, niin muste voi tahria ihoasi.
    • Jos mustetta joutuu iholle tai vaatteisiin, niin puhdista välittömästi saippualla tai puhdistusaineella.
    • Jos sekoitat värit asettamalla mustekasetin väärään paikkaan, puhdista tulostuspää useamman kerran laitettuasi kasetin oikeaan paikkaansa.
    • Kun olet avannut värikasetin, asenna se ja käytä se loppuun 6kk sisällä asennuksesta. Käytä avaamattomat värikasetit ennen pakkauksen päällä olevaa parasta ennen päiväystä.
    • ÄLÄ yritä avata tai sorkkia värikasettia, koska muste voi valua ulos.
    • Brother suosittelee mitä vakavammin, että et uudellen täytä laitteesi mukana toimitettuja mustekasetteja. Suosittelemme niinikään mitä vakavammin, että jatkossakin käyttäisit aitoja Brother värikasetteja. Käyttö tai yritys käyttää mahdollisesti yhteensopimatonta mustetta ja/tai värikasettia Brother-laitteessa voi vahingoittaa laitetta ja/tai tuottaa heikompialaatuisia tulosteita. Takuumme ei kata vahinkoja, joita on tuottanut kolmannen osapuolen luvattomasti valmistama muste ja/tai kasetti. Suojele sijoituksiasi samalla kun saat parhaimman suorituksen Brother laitteestasi käyttämällä Aitoja Brother Tarvikkeita.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-130C, DCP-135C, DCP-150C, DCP-330C, DCP-350C, DCP-357C, DCP-540CN, DCP-560CN, DCP-750CW, DCP-770CW, MFC-240C, MFC-260C, MFC-440CN, MFC-465CN, MFC-5860CN, MFC-845CW, MFC-885CW