HL-1440

Miten asetustoimintoa käytetään?

Brotherin PCL-tulostinohjaimiin sisältyy asetustoiminto jolla käyttäjät voivat nopeasti muuttaa tulostimen asetuksia. Käytettäessä sovelluksia joissa ei ole tulostusasun ohjaustoimintoja tämä voi säästää käyttäjän aikaa merkittävästi. Täältä näet  miten toiminto otetaan käyttöön.

Asetustoimintokuvake lisätään automaattisesti Windowsin tehtäväriville kellon viereen.

Miten käytetään asetustoimintoa:

Tulostimen asetuksia muutetaan avaamalla asetusvalikko napsauttamalla kuvaketta 'Quick Print Setup' oikealla hiirennäppäimellä ja valitsemalla toiminto (huomatkaa että eri tulostinmallit tukevat eri toimintoja).

Asetusta muutetaan osoittamalla sen nimeä hiirellä ja napsauttamalla <OFF> tai <ON>.

Asetus on valmis ja sitä käytetään seuraavassa tulostuksessa.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-1430, HL-1440, HL-1450, HL-1470N, HL-2460, HL-7050, HL-7050N