HL-1440

Miten näen tulostimen tilan?

Windows PCL-tulostinohjaimiin sisältyy ohjetoiminto jonka kautta näet myös tulostimen tilan käytettäessä rinnakkaisliitäntää, USB-liitäntää tai verkkoliitäntää (ei kaikissa malleissa). Häiriötilanteessa tehtäväriville ilmestyy automaattisesti virheestä ilmoittava kuvake.

Tilanäytön käyttämiseksi on välttämätöntä että Etäasetusohjelma on päällä tietokoneessa ja ohjelman kuvake on näkyvissä tehtävärivillä (ks. yläkuvassa sinivalkoinen kuvake punaisen kuvakkeen vieressä). Jos kuvaketta ei näy, Etäasetusohjelma täytyy käynnistää. Katso täältä miten Etäasetusohjelman (Quick Print Setup) saa päälle.

Ohjetoiminnon käyttö:

Oletusarvoisesti tilanäyttö on pois päältä. Sen saa käyntiin siirtämällä kohdistimen tehtävärivillä olevan 'Quick Print Setup'-kuvakkeen päälle.

Näyttöön tulee jompikumpi teksti :

ON: Printer Status <Brother xxxx Series>

OFF: Printer Status <Brother xxxx Series>

Esimerkiksi allaolevassa kuvassa tilanäyttö on pois päältä ('OFF').

Muuta asetusta napsauttamalla Quick Print Setup-kuvaketta ja valitsemalla 'Printer Status <ON>' kuten kuvasta näkyy.

Nyt tulostinohjain asettaa kuvakkeen tehtäväriville aina kun tulostimeen tulee häiriö.

Kun tilanäyttö ilmoittaa ongelmasta:

Jos tulostinohjaimeen sisältyvä ohjetoiminto on asennettu, voit saada ohjeita juuri siitä ongelmasta joka tulostimessa juuri on. Ohje avataan kaksoisnapsauttamalla ongelman sattuessa ilmestyvää punaista kuvaketta.

Esim. jos paperi loppuu, se näkyy seuraavasti:

Vaihe 1: Tehtäväriville ilmestyy kuvake:

Vaihe 2: Siirrä kohdistin kuvakkeen päälle:

Vaihe 3: Kaksoisnapsauta kuvaketta niin näet Flash-esityksen:

Vaihe 4: Korjaa ongelma

Korjaa ongelma ja sulje ohjeikkuna. Jos ongelma on ratkaistu, punainen kuvake poistuu tehtäväriviltä automaattisesti.

Tilanäytön asettaminen työpöydälle:

Oletusarvoisesti tilanäyttö esittää häiriöilmoitukset tehtävärivin kuvakkeena kuten yllä esitettiin. On mahdollista esittää häiriöilmoitukset myös kuvakkeena työpöydällä.

Häiriöilmoitukset esitetään kuvakkeena työpöydällä napsauttamalla virhekuvaketta oikealla hiirennäppäimellä jolloin aukeaa seuraava valikko:

Valitse kohta 'Display on Desktop' jolloin kohtaan tulee ruksi. Nyt häiriöilmoitukset esitetään kuvakkeena työpöydällä.

Saat ohjeen näkyviin kaksoisnapsauttamalla ikkunan kuvaketta '?' jolloin vastaava Flash-esitys käynnistyy:

Korjaa ongelma ja sulje ohjeikkuna. Jos ongelma on ratkaistu, punainen kuvake poistuu tehtäväriviltä automaattisesti.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-1430, HL-1440, HL-1450, HL-1470N, HL-2460, HL-7050, HL-7050N