HL-1440

Miten saan asetustoimintokuvakkeen Työkaluriville?

Brotherin PCL-tulostinohjaimiin sisältyy asetustoiminto jolla käyttäjät voivat nopeasti muuttaa tulostimen asetuksia. Käytettäessä sovelluksia joissa ei ole tulostusasun ohjaustoimintoja tämä voi säästää käyttäjän aikaa merkittävästi. Täältä näet miten asetustoiminto otetaan käyttöön.

Asetustoimintokuvake lisätään automaattisesti Windowsin tehtäväriville kellon viereen.

Kuvakkeen saa myös sijoitettua Työkaluriville joka on pieni vapaasti sijoitettava ikkuna.

Kuvakkeen sijoittaminen työkaluriville:

Kuvakkeen sijoittaminen Työkaluriville alkaa ottamalla Työkalurivi esiin. Napsauta alapalkkia oikealla hiirennäppäimellä ja valitse Näytä työkalurivi ('Display Toolbar'):

Avautuu työkalurivi jossa näkyy viimeisimmät muutetut asetukset. Esim. jos muutit monta sivua yhdelle-asetusta näet:

Valitse toinen toiminto kaksoisnapsauttamalla tekstiä 'Multiple Page <Brother xxxx series> ja näet seuraavan option. Esim. Brother HL-1650/70N tulostinohjaimessa 'Multiple Page <Brother HL-1650/1670N series>' napsauttaminen näyttää:

Voit selata kaikki toiminnot läpi kaksoisnapsauttamalla tekstiä ikkunan alla ja loppuun tultaessa lista alkaa taas alusta.

Miten käytetään asetusvalikkoa Työpöydältä käsin:

Saat asetusvalikon näkyviin tehtäväriville napsauttamalla kuvaketta oikealla hiirennäppäimellä ja sitten valitsemalla 'Indicator on Taskbar'.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

HL-1430, HL-1440, HL-1450, HL-1470N, HL-2460, HL-7050, HL-7050N