DS-940DW

Jos haluat tarkistaa, että verkkolaitteet toimivat oikein

Tarkistus Toimenpide
Tarkista, että Brother-laitteeseen, tukiasemaan/reitittimeen tai keskittimeen on kytketty virta.

Tarkista, että:

• Brother-laitteesi on yhdistetty tietokoneeseen USB-kaapelilla oikein tai että ladattava litiumioniakku on ladattu tarpeeksi täyteen ja että laitteeseen on kytketty virta.
  • Tukiasemaan/reitittimeen tai keskittimeen on kytketty virta ja sen yhteystilan merkkivalopainike vilkkuu.
  • Kaikki pakkauksen suojamateriaali on poistettu laitteesta.
  • Yläkansi on kokonaan kiinni.
Tarkista Brother-laitteen verkkoasetukset, kuten IP-osoite tai yhteyden tila.
  • Verkkopohjainen hallinta:

Käynnistä WWW-pohjainen hallinta ja avaa Brother-laitteesi. Kun näyttöön tulee WWW-pohjaisen hallinnan näkymä, valitse Network (Verkko)-välilehti ja sen jälkeen vasemmassa navigointipalkissa Network Status (Verkon tila).

• Jos ohjauspaneelin virhemerkkivalo vilkkuu oranssina, laitteessa on virhetila. Kirjoita virhetila muistiin ja korjaa virhe.

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Virhe- ja huoltoilmoitukset

Tarkista, että voit pingata Brother-laitettasi tietokoneestasi.

Lähetä ping-pyyntö Brother-laitteeseen tietokoneestasi käyttämällä IP-osoitetta tai solmun nimeä Windows-komentorivillä tai Macin Pääte (Terminal)-sovelluksessa:

Lähetä ping-pyyntö käyttämällä vaihtoehtoa <ipaddress> tai <nodename>.

• Onnistui: Brother-laite toimii oikein ja on yhteydessä samaan verkkoon kuin tietokone.
  • Epäonnistui: Brother-laite ei ole yhteydessä samaan verkkoon kuin tietokone.
  • Tarkista, että IP-osoite ja aliverkon peite on määritetty oikein.

Jos olet käynyt läpi kaikki toimenpiteet ja kokeillut niitä, katso langattoman tukiaseman/reitittimen mukana toimitetuista ohjeista, mistä SSID-nimi ja verkkoavain (salasana) löytyvät ja miten ne pitää määrittää.

Aiheeseen liittyvät mallit

DS-940DW