DS-940DW

Jos et pysty määrittämään kaikkia langattoman verkon asetuksia

Katkaise langattoman reitittimen virta ja kytke se takaisin päälle. Jos se ei ratkaise ongelmaa, kokeile määrittää langattoman verkon asetukset uudelleen. Jos se ei vieläkään ratkaise ongelmaa, käytä tässä taulukossa lueteltuja toimenpiteitä.

Syy Toimenpide Liitäntä
Suojausasetukset (SSID/verkkoavain (salasana)) eivät ole oikein.

Vahvista suojausasetuksesi.

• Langattoman tukiaseman/reitittimen valmistajan nimeä tai mallin numeroa saatetaan käyttää oletussuojausasetuksena.
  • Katso langattoman tukiaseman/reitittimen mukana toimitetuista ohjeista lisätietoja suojausasetusten löytämiseksi.
  • Kysy lisätietoja langattoman tukiaseman/reitittimen valmistajalta, Internet-palveluntarjoajalta tai verkonvalvojalta.
Langaton
MAC-suodatin estää liikenteen Brother-laitteeseen. Varmista, että suodatin sallii Brother-laitteen MAC-osoitteen. Osoite on painettu tuotetarraan. Langaton
Langaton tukiasema/reititin on piilotustilassa (ei lähetä SSID-nimeä).
  • Anna oikea verkkonimi (SSID) ja verkkoavain (salasana) manuaalisesti.
  • Tarkista verkkonimi (SSID) ja verkkoavain (salasana) langattoman tukiaseman/reitittimen mukana toimitetuista ohjeista ja määritä langattoman verkon asetukset uudelleen.
Langaton
Suojausasetukset (SSID/salasana) eivät ole oikein.

Vahvista verkkonimi (SSID) ja verkkoavain (salasana).

SSID ja verkkoavain on painettu skanneriin kiinnitettyyn tarraan.

Wireless Direct
Brother-laite on sijoitettu liian kauas langattomasta laitteestasi. Siirrä Brother-laitteesi enintään noin 1 metri päähän langattomasta laitteesta, kun määrität Wireless Direct -verkkoasetuksia. Wireless Direct
Laitteen ja langattoman laitteen välissä on esteitä (esimerkiksi seinä tai huonekaluja). Siirrä Brother-laite paikkaan, jossa on esteetön yhteys. Wireless Direct
Brother-laitteen tai langattoman laitteen lähellä on langaton tietokone, Bluetooth®-laite, mikroaaltouuni tai langaton digitaalinen puhelin. Siirrä muut laitteet pois Brother-laitteen tai langattoman laitteen läheltä. Wireless Direct
Jos olet tarkastellut kaikkia toimenpiteitä ja kokeillut niitä, mutta Wireless Direct -verkkoasetusten määritys ei edelleenkään onnistu. Katkaise Brother-laitteestasi virta ja kytke se takaisin päälle. Kokeile sitten määrittää Wireless Direct -asetukset uudelleen. Wireless Direct

Aiheeseen liittyvät mallit

DS-940DW