DCP-115C

Miten kuitataan virheilmoitus Muste loppu ("INK EMPTY")?

Viesti Muste loppu (INK EMPTY) tarkoittaa että yksi tai useampia värikasetteja on tyhjä. Viesti poistuu automaattisesti kun vaihdat tyhjät kasetit / kasetin.

Jos juuri vaihdoit värikasetin ja Muste loppu-viesti on edelleen näytössä, katso täältä toimintaohjeita.

Kun näytössä lukee Muste loppu, DCP ei tulosta mitään (ml. kopiot, raportit ja tietokonetulostukset).

Katso täältä miten värikasetti vaihdetaan.

Tulostuslaadun tason säilyttämiseksi laite puhdistaa tulostuspään säännöllisesti. Voit puhdistaa tulostuspään myös tarvittaessa painamalla ohjauspaneelin näppäintä Ink tai Ink Management ja valitsemalla Puhdistus (Cleaning). Puhdistus kuluttaa tietyn määrän mustetta.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-110C, DCP-115C, DCP-117C, DCP-120C, DCP-310CN, DCP-315CN, DCP-340CW