DCP-115C

Miten vaihdetaan värikasetti?

Värikasetti vaihdetaan seuraavasti:

1. Nosta skannerikansi ylös laitteen oikealta puolelta kunnes se lukittuu tukevasti yläasentoon.
  1. Vedä värikasetin koukkua itseäsi kohti ja poista tyhjä värikasetti, jonka värin näet näytöltä.
  1. Ota uusi samanvärinen värikasetti pois pakkauksestaan.
  2. Poista kuljetussuoja (Cartridge cover). Käännä suojaa varovasti nuolen suuntaan.

• Musteen roiskumisen estämiseksi poista kuljetussuoja varovasti.
  • Kasetti ei mene rikki jos kuljetussuoja irtoaa otettaessa sitä pois pakkauksestaan.

Älä koske kuvassa esitettyyn alueeseen.

1. Jokaiselle värille on koneessa oma paikkansa joka osoitetaan samanvärisellä tarralla. Pidä kasettia koko ajan pystyasennossa kun asetat sen paikoilleen. Paina kasettia alas niin että kasetin kynsi napsahtaa sen kannen päälle. Paina muovista kynttä kasettia kohti niin että se on tukevasti kasetin päällä.

Parhaan tulostuslaadun takaamiseksi toimi seuraavasti:

1. Pidä kasettia aina pystysuorassa kun asetat sen paikoilleen.
  2. Paina kasettia suoraan alaspäin kunnes kynsi napsahtaa sen reunan päälle kuten kuvassa näkyy.

1. Kun kasetit on asennettu, nosta kannen tukea niin lukitus aukeaa.
  2. Paina kansitukea alaspäin ja sulje skannerikansi.
  1. Näyttöön tulee ilmoitus:
    Vaihdoitko (väri)? 1.Kyllä 2.Ei.
    Valitse 1 Kyllä. Jos et valitse 1 ilmoitus Muste loppu tulee kohta uudestaan.

Brother aloittaa puhdistuksen joka kestää noin 3 minuuttia per vaihdettu kasetti. Näytössä lukee Puhdistus (CLEANING) ja Odota hetki (PLEASE WAIT). Kun puhdistus on valmis, näyttöön tulee päivä ja kelloaika.

Jos saat mustetta silmiin, huuhtele silmä heti runsaalla vedellä. Jos ärsytys ei lakkaa ota yhteyttä lääkäriin.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-110C, DCP-115C, DCP-117C, DCP-120C, DCP-310CN, DCP-315CN, DCP-340CW, MFC-210C, MFC-215C, MFC-410CN, MFC-425CN, MFC-620CN, MFC-820CW