DCP-115C

Vaihdoin värikasetin mutta näytössä on edelleen ilmoitus Muste loppu ("Ink Empty"). Mitä tehdä?

Näin voi käydä jos värikasetti vaihdetaan ja kasetin lukituskynsi ei lukitu paikoilleen sen jälkeen, tai vastasit väärin kysymykseen jonka laite esittää värikasetin vaihdon jälkeen. Toimi seuraavasti:

1. Avaa skannerikansi nostamalla sitä oikeasta reunasta niin ylös että se lukittuu paikoilleen.
image
  1. Vedä kasetin kynttä itseäsi kohti ja poista näytössä mainitun värin kasetti. Aseta kasetti takaisin ja paina se tukevasti pohjaan asti niin että kynsi menee tukevasti kasetin kannen päälle. Paina kynttä kasettia kohti ja varmista että se pitää kasetin tukevasti paikoillaan.

image

image

Tarkista vielä kerran seuraavat seikat:
    Pidä mustekasetti koko ajan pystysuorassa kun asetat sen paikoilleen. Paina kasettia tukevasti alas kannesta niin että se menee pohjaan asti. Paina kasetin lukituskynsi paikoilleen niin että se on tukevasti kasetin kannen reunan päällä.

image

1. Kun kasetit on asennettu, nosta kantta sen verran että lukitus aukeaa, laske tuki alas ja sulje kansi.
image
  1. Näyttöön voi tulla ilmoitus:
    Vaihdoitko musta?  1. Kyllä   2. Ei.
    Näytöllä kysytään sama kysymys kaikkien vaihdettujen värikasettien kohdalla.
    Valitse 1. Kyllä käyttäen nuoli ylös tai alas-näppäimiä tai numeronäppäimistöä. Jos et valitse Kyllä mustelaskuri ei nollaudu ja ilmoitus MUSTE LOPPU tulee uudestaan.
  1. Kun oikeat valinnat on tehty, laite aloittaa puhdistuksen. Kun puhdistus on suoritettu, näyttöön tulee päivämäärä ja aika.

Jos näyttöön tulee ilmoitus "EI VÄRIKASETTIA", on mahdollista että jokin värikasetti jota et vielä vaihtanut on tyhjä. Tarkista kasetin mustetaso seuraavasti. Vaihda kaikki tyhjät värikasetit.

1. Avaa skannerikansi nostamalla sitä oikeasta reunasta niin ylös että se lukittuu paikoilleen.

image

2. Katso mitä näytössä sanotaan kun kansi on auki. Jos siellä lukee Vaihda kasetti Aseta xx ("Change Cartridge Install xx"), se tarkoittaa että värin "xx" kasetti on tyhjä. Tarkista että asetit laitteeseen täyden kasetin etkä tyhjää. Vaihda kasetti.

Jos ilmoitus EI VÄRIKASETTIA ilmestyy uudestaan, irroita laitteen sähköjohto, odota noin 10 sekuntia ja kytke virta taas laitteeseen. Jos näyttöön tulee päivämäärä ja aika, ongelma on ratkennut.

Jos ongelma ei ratkea, ota yhteyttä Brother-myyjääsi.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-110C, DCP-115C, DCP-117C, DCP-120C, DCP-310CN, DCP-315CN, DCP-340CW, MFC-210C, MFC-215C, MFC-410CN, MFC-425CN, MFC-620CN, MFC-820CW