MFC-9140CDN

Een document scannen en de gescande afbeelding opslaan in een map op een lokale of netwerk harde schijf met behulp van de knop Scan op mij Brother-apparaat

U kunt een document scannen en het gescande beeld naar in de gewenste map opslaan door op de scantoets te drukken op het bedieningspaneel van uw Brother-apparaat.

Volg de onderstaande stappen:

1. Laad uw document.

• Voor de automatische documenteninvoer (ADF), plaats het document met de bedrukte zijde naar boven en de bovenrand eerst in de ADF.

• Bij gebruik van de glasplaat dient u het document met de bedrukte zijde naar beneden te plaatsen.

2. Druk op image(Scan).

3. Veeg naar links of naar rechts op het display File (Naar bestand).

4. Druk op File(Naar bestand).

5. Druk op OK.

6. (Voor netwerkgebruikers)

1. Druk op de pijl omhoog of omlaag om de gewenste computer weer te geven waarheen u wilt zenden.

Note:
      Als de computer niet wordt weergegeven, klik hier om te zien hoe u het probleem kunt oplossen..

2. Druk op de gewenste naam van de computer.

3. Wanneer u via het LCD-scherm wordt gevraagd om een pincode in te voeren, voert u via het LCD-scherm de 4 cijfers van de pincode voor de betreffende computer in.

7. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Om het scannen te starten zonder de instellingen te wijzigen, gaat u naar stap 8.

• Om de instellingen te wijzigen,

1. Druk op Opties.

2. Druk op Set met de optie op het aanraakscherm, en druk dan op Aan.

3. Selecteer de scaninstelling die u wilt wijzigen.

4. Na het wijzigen van de instellingen drukt u op OK en gaat u naar stap 8.

(Deze veranderingen zijn slechts tijdelijk. Als u permanente wijzigingen wilt aanbrengen, gebruik de software van ControlCenter).

8. Druk op Start. Het apparaat begint te scannen.

U kunt scannen vanaf uw computer met de handige toepassing ControlCenter. Zie verwante vragen voor meer informatie over het gebruik van ControlCenter voor Windows/ Macintosh.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-9015CDW, DCP-9020CDW, MFC-9140CDN, MFC-9330CDW, MFC-9340CDW