Algemeen

Model MFC-9140CDN MFC-9330CDW MFC-9340CDW
Printertype LED
Afdrukmethode Elektrofotografische LED-printer
Geheugencapaciteit 192 MB 256 MB
LCD (Liquid Crystal Display) 3,7 in. (93,4 mm) TFT LCD-kleurenaanraakscherm en aanraakpaneel
Stroombron 220 - 240 V AC 50/60 Hz
Stroomverbruik (Gemiddeld) Piek Ong. 1200 W
Afdrukken Ong. 375 W bij 25 °C
Kopiëren Ong. 380 W bij 25 °C
Klaar Ong. 70 W bij 25 °C
Slapen Ong. 8,5 W
Diepe Slaap Ong. 1,8 W
Uitgeschakeld Ong. 0,05 W
Afmetingen (B x D x H) 410 x 483 x 410 mm
Gewicht (met verbruiksartikelen) 23,2 kg 23,4 kg 23,5 kg
Geluidsniveau Geluidsdruk Afdrukken Lpam = 53,0 dB (A)
Klaar Lpam = 33 dB (A)
Geluidskracht Kopiëren
(Kleur)
Lwad = 6,39 B (A)
Kopiëren
(Monochroom)
Lwad = 6,42 B (A)
Klaar Lwad = 4,44 B (A)
Temperatuur In bedrijf 10 tot 32,5 °C
Opslag 0 tot 40 °C
Vochtigheid In bedrijf 20 tot 80% (niet condenserend)
Opslag 10 tot 90% (niet condenserend)
ADF (automatische documentinvoer) Maximaal 35 pagina's
Voor optimale resultaten raden wij het volgende aan:
Temperatuur: 20 tot 30 °C
Vochtigheid: 50% tot 70%
Papier: 80 g/m2

Document grootte

Model MFC-9140CDN MFC-9330CDW MFC-9340CDW
Document grootte (enkelzijdig) Breedte ADF (automatische documentinvoer) 147,3 tot 215,9 mm
Lengte ADF (automatische documentinvoer) 147,3 tot 355,6 mm
Breedte glasplaat Max. 215,9 mm
Lengte glasplaat Max. 300,0 mm
Document grootte
(dubbelzijdig)
Breedte ADF (automatische documentinvoer) 147,3 tot 215,9 mm
Lengte ADF (automatische documentinvoer) 147,3 tot 355,6 mm

Afdrukmedia

Model MFC-9140CDN MFC-9330CDW MFC-9340CDW
Papierinvoer Papierlade Papiersoort Normaal papier, dun papier, kringlooppapier
Papierformaat A4, Letter, B5 (JIS), A5, A5 (Lange zijde), A6, Executive, Legal, Folio
Papiergewicht 60 tot 105 g/m2
Maximale papiercapaciteit Maximaal 250 vellen normaal papier van 80 g/m2
Sleuf voor handmatige invoer Papiersoort Normaal papier, dun papier, dik papier, dikker papier, kringlooppapier, bankpostpapier, etiket, enveloppe, dunne env., dikke env., glanzend papier
Papierformaat Breedte: 76,2 tot 215,9 mm
Lengte: 116,0 tot 355,6 mm
Papiergewicht 60 tot 163 g/m2
Maximale papiercapaciteit Eén vel per keer
Papieruitvoer Documentuitvoer met bedrukte zijde naar beneden Tot 100 vellen normaal papier van 80 g/m2 (met de bedrukte zijde naar beneden op de documentuitvoer met bedrukte zijde naar beneden uitgeworpen)
Documentuitvoer met bedrukte zijde naar boven Eén vel (met de bedrukte zijde naar boven op de documentuitvoer met bedrukte zijde naar boven uitgeworpen)
dubbelzijdig Automatisch tweezijdig afdrukken Papiersoort Normaal papier, dun papier, kringlooppapier
Papierformaat A4
Papiergewicht 60 tot 105 g/m2

Fax

Model MFC-9140CDN MFC-9330CDW MFC-9340CDW
Compatibiliteit ITU-T Super Groep 3
Coderingssysteem MH/MR/MMR/JBIG
Modemsnelheid 33.600 bps (met Automatic Fallback)
Dubbelzijdig afdrukken ontvangen Ja
Automatisch dubbelzijdig verzenden Ja (vanaf ADF (automatische documentinvoer))
Scanbreedte Max. 208 mm
Afdrukbreedte Max. 208 mm
Grijswaarden 8 bit/256 niveaus
Resolutie Horizontaal 8 dot/mm
Verticaal Standaard:
3,85 regel/mm
Fijn:
7,7 lijnen/mm
Foto:
7,7 lijnen/mm
Superfijn:
15,4 lijnen/mm
Adresboek 200 namen
Groepen Maximaal 20
Groepsverzenden 250 (200 adresboek/50 handmatig kiezen)
Automatisch opnieuw kiezen 3 keer met een interval van 5 minuten
Verzenden vanuit het geheugen Maximaal 500 pagina's
Ontvangst zonder papier Maximaal 500 pagina's

Kopiëren

Model MFC-9140CDN MFC-9330CDW MFC-9340CDW
Breedte kopie Max. 210 mm
Automatisch dubbelzijdig kopiëren Ja (vanaf ADF (automatische documentinvoer))
Meerdere kopieën Stapelt of sorteert maximaal 99 pagina's
Verkleinen/vergroten 25% tot 400% (in stappen van 1%)
Resolutie Maximaal 600 x 600 dpi
Tijd voor eerste kopie Monochroom Minder dan 19 seconden bij 23 °C / 230 V
Kleur Minder dan 22 seconden bij 23 °C / 230 V

Scanner

Model MFC-9140CDN MFC-9330CDW MFC-9340CDW
Kleur / Mono Ja/Ja
TWAIN-compatibel Ja (Windows ® XP/ Windows Vista ® / Windows ® 7 / Windows ® 8
Mac OS X v10.6.8 / 10.7.x / 10.8.x)
WIA-compatibel Ja (Windows ® XP / Windows Vista ® /
Windows ® 7 / Windows ® 8)
ICA-compatibel Ja (Mac OS X v10.6.8 / 10.7.x / 10.8.x)
Kleurintensiteit Kleur 48-bits kleurverwerking (invoer)
24-bits kleurverwerking (uitvoer)
Grijswaarden 16-bits kleurverwerking (invoer)
8-bits kleurverwerking (uitvoer)
Resolutie Max. 19.200 x 19.200 dpi (geïnterpoleerd)
Max. 1200 x 2400 dpi (optisch) (via glasplaat)
Max. 1.200 x 600 dpi (optisch) (via ADF (automatische documentinvoer))
Scanbreedte Max. 210 mm
Automatisch dubbelzijdig scannen Ja (vanaf ADF (automatische documentinvoer))

Printer

Model MFC-9140CDN MFC-9330CDW MFC-9340CDW
Automatisch dubbelzijdig afdrukken Ja
Emulaties PCL6, BR-Script3 (PostScript ® 3™)
Resolutie Een kwaliteit van 600 dpi x 600 dpi, 2400 dpi
(600 dpi x 2400 dpi)
Afdruksnelheid
(dubbelzijdig)
Monochroom Tot 7 kanten/minuut (tot 3,5 vellen/minuut)
(A4-formaat)
Kleur Tot 7 kanten/minuut (tot 3,5 vellen/minuut)
(A4-formaat)
Afdruksnelheid Monochroom Max. 22 pagina's/minuut (A4-formaat)
Kleur Max. 22 pagina's/minuut (A4-formaat)
Eerste afdruk na Monochroom Minder dan 16 seconden bij 23 °C / 230 V
Kleur Minder dan 16 seconden bij 23 °C / 230 V

Interfaces

Model MFC-9140CDN MFC-9330CDW MFC-9340CDW
USB Hi-Speed USB 2.0
Wij raden u aan een USB 2.0-kabel (type A/B) te gebruiken die niet langer is dan 2,0 meter.
Ethernet 10BASE-T / 100BASE-TX
Gebruik een rechtstreekse categorie 5 (of hoger) twisted-pair-kabel.
Draadloos LAN IEEE 802.11b/g/n (Infrastructuurmodus/Ad-hocmodus)
IEEE 802.11g/n (Wi-Fi Direct™)

Netwerk

Model MFC-9140CDN MFC-9330CDW MFC-9340CDW
LAN U kunt de machine op een netwerk aansluiten voor printen via het netwerk, netwerkscannen, PC-Fax verzenden, PC-Fax ontvangen (alleen Windows ® ) en externe installatie.
De software voor netwerkbeheer Brother BRAdmin Light is eveneens bijgeleverd.
Protocollen IPv4 ARP, RARP, BOOTP, DHCP, APIPA (Auto IP), WINS/NetBIOS-naamresolutie, DNS Resolver, mDNS, LLMNR Responder, LPR/LPD, Custom Raw Port/Port9100, POP3, SMTP Client, IPP/IPPS, FTP Client en Server, CIFS Client, TELNET Server, SNMPv1/v2c/v3, HTTP/HTTPS Server, TFTP Client en Server, ICMP, Web Services (Print/Scan), SNTP Client
IPv6 NDP, RA, DNS Resolver, mDNS, LLMNR Responder, LPR/LPD, Custom Raw Port/Port9100, IPP/IPPS, FTP Client en Server, CIFS Client, TELNET Server, SNMPv1/v2c/v3, HTTP/HTTPS Server, TFTP Client en Server, SMTP Client, ICMPv6, SNTP Client, Web Services
Beveiligingsprotocollen Bedraad APOP, POP voor SMTP, SMTP-AUTH, SSL/TLS (IPPS, HTTPS, SMTP, POP), SNMP v3, 802.1x (EAPMD5, EAP-FAST, PEAP, EAP-TLS, EAP-TTLS), Kerberos
Draadloos APOP, POP voor SMTP, SMTP-AUTH, SSL/TLS (IPPS, HTTPS, SMTP, POP), SNMP v3 802.1x (LEAP, EAP-FAST, PEAP, EAP-TLS, EAP-TTLS), Kerberos
Draadloze netwerkbeveiliging WEP 64/128 bit, WPA-PSK (TKIP/AES), WPA2-PSK (AES)
Hulpprogramma voor het instellen van een draadloos netwerk AOSS™ Ja
WPS Ja

Functie Rechtstreeks afdrukken

Model MFC-9140CDN MFC-9330CDW MFC-9340CDW
Compatibiliteit PDF versie 1.7, JPEG, Exif + JPEG, PRN (gemaakt door Brother-printerdriver), TIFF (gescand door alle MFC- of DCP-modellen van Brother), XPS versie 1.0
Interface USB-direct interface