MFC-9140CDN

Document scannen en de scan opslaan in een map of lokaal netwerk (Voor Windows)

U kunt een document scannen en de scan opslaan in de gewenste map met behulp van ControlCenter4. Klik voor meer details op onderstaande link voor de ControlCenter4 gebruikersinterface die u gebruikt.

Opmerking: De onderstaande figuren zijn een voorbeeld en kunnen afwijken van uw Brother-apparaat en besturingssysteem.

Startmodus

1. Laad uw document.
  2. Klik op het tabblad Scan.
  3. Kies het Type document en Scanformaat.
  4. Klik op Scan.

Scan

5. Het gescande document zal in beeldweergave te zien zijn. Controleer en bewerk (indien nodig) het gescande beeld.
  6. Klik op Opslaan.
    Save

7. Het dialoogvenster Opslaan wordt geopend. Configureer de instellingen en klik vervolgens op OK. Het beeld wordt opgeslagen in de map die u hebt gekozen in het instellingenvenster.
    The Save dialog

Bestandstype selecteren

Kies het bestandstype voor het gescande document uit de lijst bij Type bestand. De volgende bestandstype zijn beschikbaar:
    *Note: De beschikbare bestandstype is afhankelijk van uw Brother-apparaat en uw besturingssysteem.

• Windows Bitmap (*.bmp)
    • JPEG (*.jpg)
    • TIFF (*.tif)
    • TIFF Multi-Page (*.tif)
    • Portable Network Graphics (*.png)
    • PDF (*.pdf)
    • PDF met hoge compressie (*.pdf)
    • Secure PDF (*.pdf)
    • Doorzoekbare PDF (*.pdf)
    • XML Paper Specification (*.xps)
    • Microsoft Office Word (*.docx)
    • Microsoft Office PowerPoint (*.pptx)

Opmerking
      • XML Paper Specification is beschikbaar voor Windows Vista en hoger of bij gebruik van toepassingen die XML Paper Specification-bestanden ondersteunen.
      • Als u het type bestand op JPEG, PDF of Secure PDF zet, kunt u de Bestandsgrootte configureren.
      • Als u het bestandstype instelt op TIFF of TIFF Multi-page, kunt u “Niet-gecomprimeerd” of “Gecomprimeerd” kiezen.
      • Een doorzoekbare PDF-document bevat niet alleen paginabeelden, maar ook de herkende tekst in een aparte laag. In deze laag kunt u tekst doorzoeken op de beeldgegevens. De OCR taal moet ingesteld worden op de zoektaal die u wilt gebruiken voor de doorzoekbare PDF.
      • Als u kiest voor doorzoekbare PDF moet Nuance PaperPort™ of Presto! PageManager op uw computer geïnstalleerd zijn. De software Nuance PaperPort™ of Presto! PageManager wordt geleverd op de CD samen met uw Brother machine.

Bestandsnaam:

: voer een naam in voor het gescande beeld.

Doelmap:

Selecteer de bestemmingsmap in de adresregel.

Geavanceerde modus

1. Laad uw document.
  2. Klik op het tabblad Scan.
  3. Klik op Bestand.
    Advanced Mode

4. Het scandialoogvenster verschijnt. U kunt de scaninstellingen configureren in het dialoogvenster . Als u het gescande beeld wilt bekijken en configureren, vinkt u het vakje Vooraf scannen aan.
    image

5. Klik op Scan. Het beeld wordt opgeslagen in de door u gekozen map.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-9015CDW, DCP-9020CDW, DCP-J132W, DCP-J152W, DCP-J172W, DCP-J4110DW, DCP-J552DW, DCP-J752DW, MFC-9140CDN, MFC-9330CDW, MFC-9340CDW, MFC-J4410DW, MFC-J4510DW, MFC-J4610DW, MFC-J470DW, MFC-J4710DW, MFC-J870DW