Ladattavat tiedostot

Ohjelmistopäivitys

Noudata seuraavia latausohjeita

Vaihe 1Tarkista yksityiskohtaiset tiedot.

NimiKuvausKieliJulkaisupäivä
(Versio)
Koko
Ohjelmistopäivitys
Jos koneen ohjelmistoversio on uusinta versiota vanhempi, tällä ohjelmistolla voidaan parantaa koneen suorituskykyä.
Suomi26/03/2024
(2.11)
525.75
MB
Päivitystietoja
Versio 2.11
  • Yksityiskohtaisia tietoja päivityshistoriasta saa asennusohjeista, jotka avautuvat tiedoston latauksen jälkeen.
  • Tuetut käyttöjärjestelmät

Windows® 11, Windows®10, Windows®8.1, Windows®7

Yhteensopiva malli

Innov-is XE1

Vaihe 2Lue ennen lataamista.

Huomautukset ennen lataamista
    Latausohjeet
    1. Napsauta ohjelmiston käyttöoikeussopimuksen (EULA) lukemisen jälkeen Hyväksy käyttöoikeussopimus ja lataa -painiketta, jos hyväksyt sopimuksen.
    2. Tiedoston lataus alkaa.
    3. Lue tiedoston latauksen jälkeen avautuvat asennusohjeet.

Vaihe 3Lue ohjelmiston käyttöoikeussopimus (EULA).

Hyväksy käyttöoikeussopimus ja lataa