Innov-is XE1

Käyttöohjeet

Kieli

Käyttöopas

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Käyttöohje
(Englanti)

21/07/2021
(02)
Lataa
(8.81MB)
PDF
Käyttöohjeen liite
(Englanti)
Tässä oppaassa on tietoja ohjelmistopäivityksissä lisätyistä tai parannelluista ominaisuuksista.
16/08/2023
(02)
Lataa
(0.43MB)
PDF
Ennen tuotteen lainaamista tai hävittämistä
(Englanti)
Tässä käyttöohjeessa on ohjeet kaikkien asetusten nollaamiseen, mukaan lukien koneeseen tallennettujen henkilötietojen nollaamiseen.
27/09/2022
(01)
Lataa
(0.87MB)
Kirjontakuviolista

Kirjontakuviolista

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Brodeerauskuvioiden opas
(Englanti)
Tarkkoja tietoja kirjontakuvioista tai kirjontakuvioiden värinvaihtotaulukosta
30/07/2019
(01)
Lataa
(85.62MB)
PDF
DISNEY DESIGN GUIDE
(Englanti)
Tarkat Disney-kirjontakuviotiedot ja kuvioiden värinvaihtotaulukko
30/07/2019
(01)
Lataa
(8.22MB)
Päivityspakkauksen käyttöohje

Päivityspakkauksen käyttöohje

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Asennusopas: Premium Pack I (päivityspakkaus I)
(Englanti)
Asennusohje sisältää asennusvaiheiden yleiskatsauksen.
16/08/2023
(01)
Lataa
(6.54MB)
PDF
PREMIUM PACK I käyttöopas (päivityspakkaus I)
(Englanti)
Oppaassa selitetään koneen käyttö sen lisätoimintojen kanssa.
16/08/2023
(01)
Lataa
(2.66MB)
PDF
Brodeerauskuvioiden opas: Premium Pack I (päivityspakkaus I)
(Englanti)
Käyttöohjeessa on tietoa uusista brodeerausmalleista.
16/08/2023
(01)
Lataa
(11.72MB)
PDF
Käyttöohjeen liite
(Englanti)
Tässä asiakirjassa kuvataan toiminnot, jotka lisättiin ohjelmistopäivityksessä.
16/08/2023
(02)
Lataa
(0.43MB)
My Connection

My Connection

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Oma yhteys ‑käyttöohje (Innov-is BP/XE/XJ-sarja)
(Englanti)
Tässä oppaassa on ohjeet Oma yhteys ‑toiminnon käyttämiseen leikkurissa ja kirjontakoneessa (vain yhteensopivat mallit).
20/10/2022
(01)
Lataa
(5.37MB)
PDF
Oma yhteys ‑toiminnolla varustettujen mallien luettelo
(Englanti)
Tässä asiakirjassa on tietoja Oma yhteys ‑toiminnolla varustetuista tuotteista.
16/08/2023
(04)
Lataa
(0.48MB)
Liite

Liite

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Linssin kalibroinnin arkki (koko: A4)
(Englanti)
Tätä arkkia käytetään älylaitteen linssin kalibrointiin mobiilisovelluksella My Design Snap.
30/07/2019
(01)
Lataa
(0.07MB)
PDF
Linssin kalibroinnin arkki (koko: letter)
(Englanti)
Tätä arkkia käytetään älylaitteen linssin kalibrointiin mobiilisovelluksella My Design Snap.
30/07/2019
(01)
Lataa
(0.07MB)
PDF
Ilmoitus https://s.brother/-alkuisen URL-osoitteen käytön aikana kerättävistä tiedoista

16/09/2022
(01)
Lataa
(0.07MB)
PDF
Avoimen lähteen käyttöoikeuksia koskevat huomautukset (Englanti)
(Englanti)
Tämä sisältää tietoja tuotteen käyttämistä avoimen lähdekoodin ohjelmistoista. Lue avoimen lähdekoodin lisenssihuomautus ennen kuin lataat, kopioit, asennat tai käytät ohjelmistoa.
29/03/2019
(01)
Lataa
(0.07MB)
Others

Others

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Yhteensopivat USB-laitteet
(Englanti)
Tässä asiakirjassa on tietoja USB-muistitikuista, joita voidaan käyttää koneessa.
01/11/2023
(23.11)
Lataa
(0.10MB)
PDF
My Design Snap -sovelluksen apuarkki – HELPPO-TILA
(Englanti)
Tässä oppaassa on tietoja My Design Snap -asettelusovelluksen käytöstä HELPPO-tilassa.
05/08/2019
(02)
Lataa
(2.64MB)
PDF
My Design Snap -sovelluksen ohjeet
(Englanti)
Tämän ohjeen avulla opit käyttämään My Design Snap -asettelusovellusta.
16/08/2023
(02)
Lataa
(1.34MB)
PDF
Lisätarvikeluettelo
(Englanti)

28/03/2023
(22.10)
Lataa
(14.55MB)
HTML (katsele)
Lisätarvikeluettelo (HTML)
(Englanti)

29/03/2023
(23.03)
Näytä
(-)
Sääntelyasiakirjat

Sääntelyasiakirjat

NimiKuvausJulkaisupäivä
(Versio)
Tiedosto
(Koko)
PDF
Vaatimustenmukaisuusvakuutus
(Englanti)
Tämä on vaatimustenmukaisuusvakuutus
11/09/2023
(04)
Lataa
(0.26MB)
PDF
Komission asetus (EU) 2019/2020
Komission asetuksen 2019/2020 mukainen vaihdettavuus
25/08/2021
(01)
Lataa
(0.14MB)
PDF
Komission asetus (EU) 2019/2015
Komission asetusten 2019/2015 mukainen energiatehokkuusluokka
22/02/2022
(01)
Lataa
(0.06MB)

Lataa ja katsele käyttöopasta PDF-muodossa. PDF-muotoisten dokumenttien katseluun tarvitaan Adobe® Acrobat Reader DC® ohjelma. Jos sinun koneessasi ei vielä ole Adobe® Acrobat® -ohjelmaa, napsauta "Adobe® Acrobat Reader DC®" näppäintä ohjelman lataamiseksi.