Downloads

Software bijwerken

Volg de onderstaande stappen om de software te downloaden

Stap 1Controleer alle informatie.

TitelOmschrijvingTaalReleasedatum
(Versie)
Grootte
Software bijwerken
Als de softwareversie van uw machine niet de nieuwste is, is deze software beschikbaar om de prestatie te verbeteren.
Nederlands26/03/2024
(2.11)
525.75
MB
Informatie over updates
Versie 2.11
  • Uitvoerige informatie over de updategeschiedenis vindt u in de installatie-aanwijzingen die worden geopend nadat u het bestand hebt gedownload.
  • Ondersteunde besturingssystemen

Windows® 11, Windows®10, Windows®8.1, Windows®7

Verwante modellen

Innov-is XE1

Stap 2Lees dit voordat u de software downloadt.

Opmerkingen voor het downloaden
    Hoe u het stuurprogramma downloadt
    1. Lees de licentieovereenkomst voor eindgebruikers (EULA) en klik vervolgens op de knop "Licentieovereenkomst accepteren en software downloaden" als u daarmee akkoord bent.
    2. Het downloaden van het bestand begint.
    3. Nadat u het bestand hebt gedownload, leest u de installatie-aanwijzingen die zijn geopend.

Stap 3Lees de licentieovereenkomst voor eindgebruikers.

Licentieovereenkomst accepteren en software downloaden