Innov-is XE1

Handleidingen

Taal

Gebruikershandleiding

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Bedieningshandleiding

21/07/2021
(02)
Downloaden
(8.69MB)
PDF
Bedieningshandleiding Bijvoegsel
Deze handleiding geeft bijzonderheden over de functies die middels software-updates zijn toegevoegd of uitgebreid.
16/08/2023
(02)
Downloaden
(0.43MB)
PDF
Voordat u het product uitleent of verwijdert
Deze handleiding geeft instructies voor het terugzetten van alle instellingen, inclusief de persoonlijke gegevens die zijn opgeslagen in het geheugen van de machine.
27/09/2022
(01)
Downloaden
(0.87MB)
Lijst patronen

Lijst patronen

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Borduurmotieven handleiding
Specifieke informatie over borduurpatronen of de kleurwijzigingstabel van borduurpatronen
30/07/2019
(01)
Downloaden
(85.62MB)
PDF
DISNEY ONTWERPENGIDS
Voor specifieke informatie over Disney-letterpatronen en de tabel voor kleurwisseling van de patronen
30/07/2019
(01)
Downloaden
(8.22MB)
Gebruikershandleiding voor Update kit

Gebruikershandleiding voor Update kit

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Installatiegids voor Premium-pakket I (Upgrade KIT I)
In de installatiehandleiding vindt u beschrijvingen van het installatie-overzicht.
16/08/2023
(01)
Downloaden
(6.54MB)
PDF
Bedieningshandleiding voor Premium-pakket I (Upgrade KIT I)
In deze handleiding vindt u beschrijvingen voor het gebruik van de machine met de toegevoegde functies.
11/09/2023
(01)
Downloaden
(2.60MB)
PDF
Borduurontwerpen bedieningshandleiding voor Premium-pakket I (Upgrade KIT I)
Deze handleiding bevat informatie over extra borduurpatronen.
16/08/2023
(01)
Downloaden
(11.72MB)
PDF
Bedieningshandleiding Bijvoegsel
In dit document worden functies beschreven die zijn toegevoegd met de software-update.
11/09/2023
(02)
Downloaden
(0.43MB)
My Connection

My Connection

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Bedieningshandleiding voor “My Connection” (Voor Innov-is BP/XE/XJ-serie)
In deze handleiding vindt u informatie over het gebruik van de functie “My Connection” op de snijmachine en de borduurmachine (alleen compatibele modellen).
20/10/2022
(01)
Downloaden
(8.28MB)
PDF
Lijst met modellen die zijn uitgerust met de functie “My Connection”
In dit document vindt u informatie over de producten die zijn uitgerust met de functie My Connection.
16/08/2023
(04)
Downloaden
(0.48MB)
Appendix

Appendix

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Lenskalibratieblad (A4-formaat)
(Engels)
Dit blad wordt gebruikt voor kalibratie van de lens op uw slimme apparaat via de toepassing My Design Snap op het mobiele apparaat.
30/07/2019
(01)
Downloaden
(0.07MB)
PDF
Lenskalibratieblad (Letter-formaat)
(Engels)
Dit blad wordt gebruikt voor kalibratie van de lens op uw slimme apparaat via de toepassing My Design Snap op het mobiele apparaat.
30/07/2019
(01)
Downloaden
(0.07MB)
PDF
Verklaring aangaande Gegevens die worden verzameld bij opening van de URL beginnende met "https://s.brother/"

16/09/2022
(01)
Downloaden
(0.07MB)
PDF
Opmerkingen over open source-licenties (Engels)
(Engels)
Voor informatie over de openbronsoftware die het product gebruikt. Lees de opmerkingen over opensourcelicenties alvorens u de software downloadt, kopieert, installeert of gebruikt.
29/03/2019
(01)
Downloaden
(0.07MB)
Overige

Overige

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Lijst compatibele USB-media
(Engels)
Dit document bevat informatie over het juiste USB-flashstation voor de machine.
01/11/2023
(23.11)
Downloaden
(0.10MB)
PDF
Beknopte handleiding voor de App: My Design Snap - EENVOUDIGE MODUS
(Engels)
Deze gids geeft informatie over het gebruik van plaatsing met de toepassing My Design Snap in de Eenvoudige modus.
05/08/2019
(02)
Downloaden
(2.64MB)
PDF
Instructies voor de toepassing My Design Snap
Deze handleiding helpt u bij het leren gebruiken van de toepassing My Design Snap.
16/08/2023
(02)
Downloaden
(1.35MB)
PDF
Accessoirecatalogus

28/03/2023
(22.10)
Downloaden
(14.55MB)
HTML (weergeven)
Accessoirecatalogus (HTML)

29/03/2023
(23.03)
Weergeven
(-)
Documenten met voorschriften

Documenten met voorschriften

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Verklaring van Overeenstemming
(Engels)
Document Verklaring van Overeenstemming
11/09/2023
(04)
Downloaden
(0.26MB)
PDF
Verordening (EU) 2019/2020 van de commissie
Vervangbaarheid om te voldoen aan de Commissie-verordening 2019/2020
25/08/2021
(01)
Downloaden
(0.14MB)
PDF
Verordening (EU) 2019/2015 van de commissie
Energie-efficiëntieklasse om te voldoen aan Verordening (EU) 2019/2015 van de commissie
22/02/2022
(01)
Downloaden
(0.06MB)

Het document downloaden en weergeven in PDF-indeling. Hiervoor hebt u Adobe® Acrobat Reader DC® nodig. Als u niet over de Adobe® Acrobat®-software beschikt, klikt u op de koppeling "Adobe® Acrobat Reader DC®" om deze te downloaden.