Innov-is XE1

Handleidingen

Taal

Gebruikershandleiding

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Bedieningshandleiding

21/07/2021
(02)
Downloaden
(8.69MB)
Lijst patronen

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Borduurmotieven handleiding
Specifieke informatie over borduurpatronen of de kleurwijzigingstabel van borduurpatronen
30/07/2019
(01)
Downloaden
(85.62MB)
PDF
DISNEY ONTWERPENGIDS
Voor specifieke informatie over Disney-letterpatronen en de tabel voor kleurwisseling van de patronen
30/07/2019
(01)
Downloaden
(8.22MB)
Appendix

Appendix

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Opmerkingen over open source-licenties (Engels)
(Engels)
Voor informatie over de openbronsoftware die het product gebruikt. Lees de opmerkingen over opensourcelicenties alvorens u de software downloadt, kopieert, installeert of gebruikt.
29/03/2019
(01)
Downloaden
(0.07MB)
PDF
Lenskalibratieblad (A4-formaat)
(Engels)
Dit blad wordt gebruikt voor kalibratie van de lens op uw slimme apparaat via de toepassing My Design Snap op het mobiele apparaat.
30/07/2019
(01)
Downloaden
(0.07MB)
PDF
Lenskalibratieblad (Letter-formaat)
(Engels)
Dit blad wordt gebruikt voor kalibratie van de lens op uw slimme apparaat via de toepassing My Design Snap op het mobiele apparaat.
30/07/2019
(01)
Downloaden
(0.07MB)
Overige

Overige

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Lijst compatibele USB-media
(Engels)
Dit document bevat informatie over het juiste USB-flashstation voor de machine.
24/08/2021
(21.08)
Downloaden
(0.10MB)
PDF
Beknopte handleiding voor de App: My Design Snap - EENVOUDIGE MODUS
(Engels)
Deze gids geeft informatie over het gebruik van plaatsing met de toepassing My Design Snap in de Eenvoudige modus.
05/08/2019
(02)
Downloaden
(2.64MB)
PDF
Instructies voor de toepassing My Design Snap
Deze handleiding helpt u bij het leren gebruiken van de toepassing My Design Snap.
30/08/2019
(01)
Downloaden
(2.09MB)
PDF
Accessoirecatalogus

06/08/2021
(21.08)
Downloaden
(14.02MB)
HTML (weergeven)
Accessoirecatalogus (HTML)
(Engels)

18/08/2021
(21.08)
Weergeven
(-)
Documenten met voorschriften

Documenten met voorschriften

TitelOmschrijvingReleasedatum
(Versie)
Bestands
(Grootte)
PDF
Verklaring van Overeenstemming
(Engels)
Document Verklaring van Overeenstemming
26/03/2021
(03)
Downloaden
(0.51MB)
PDF
Verordening (EU) 2019/2020 van de commissie
Vervangbaarheid om te voldoen aan de Commissie-verordening 2019/2020
25/08/2021
(01)
Downloaden
(0.14MB)

Het document downloaden en weergeven in PDF-indeling. Hiervoor hebt u Adobe® Acrobat Reader DC® nodig. Als u niet over de Adobe® Acrobat®-software beschikt, klikt u op de koppeling "Adobe® Acrobat Reader DC®" om deze te downloaden.