Mijn Brother-apparaat op dit mobiele apparaat installeren

Installeer de Brother Mobile Connect-app vanuit Google Play:

Installeer de Brother Mobile Connect-app vanuit de App Store:

Brother Mobile Connect

Mobile Connect

Druk af van en scan naar Brother-printers vanaf uw mobiele apparaat.

App Store for Android App Store for iOS

* Android, Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google Inc.

* Apple en het Apple-logo zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. App Store is een dienstmerk van Apple Inc.