Brother Solutions Center

Support og downloads

Brother PSIRT-politik om offentliggørelse af sårbarhed

 

 

Denne politik beskriver, hvordan kunder og sikkerhedsresearchers rapporterer sårbarheder til Brother ("Brother", "vi", "os" eller "vores") og vores support.Omfang af sårbarhedsrapport

Sårbarhed relateret til vores produkter, software og cloud-tjenester er underlagt sårbarhedsrapporten i overensstemmelse med denne politik.


Vi accepterer ikke rapporter for følgende:Rapportering af en sårbarhed

Brug venligst rapportformularen på vores hjemmeside, som kan tilgås via linket nedenfor, for at rapportere sårbarhed relateret til vores produkter, software og cloud-tjenester.
Rapporter en potentiel sikkerhedssårbarhed til Brother PSIRT (kun på engelsk)


For at visitere og prioritere din rapport skal du oplyse følgende:


Brother PSIRT er kontaktpunktet for forespørgsler vedrørende produktsårbarheder. Bemærk venligst, at vi muligvis ikke er i stand til at besvare henvendelser, der ikke er relateret til sårbarheder.
Angående forespørgsler, der ikke er relateret til sårbarheder, bedes du kontakte dit lokale Brother-supportcenter eller den forhandler, hvor du købte produktet. Se venligst Brothers hjemmeside for kontaktoplysninger.Vores svar efter at have modtaget en rapport

Vi bekræfter modtagelse inden for 7 dage, efter at have modtaget en rapport vedrørende en sårbarhed for vores produkter, software eller cloud-tjenester. I nogle tilfælde kan en repræsentant fra Brother, i din region, kontakte dig angående rapporten. For at lette denne kommunikation kan vi dele de personlige oplysninger, som du har givet til Brother PSIRT Vulnerability Reporting Contact med Brother i din region. Læs venligst vores privatlivspolitik for information om, hvordan vi håndterer personlige oplysninger.


Vores udviklingsafdeling, med ansvar for det relevante produkt, vil gennemgå den rapporterede sårbarhed for at bekræfte, om det er en ny/ukendt sårbarhed. Når vi har bekræftet, om sårbarheden er til stede i vores produkt, kontakter vi dig igen via den e-mailadresse, du har angivet.


Når den rapporterede sårbarhed er løst, vil vi koordinere med rapportøren og relevante parter for at fastsætte en dato for offentliggørelse af en sikkerhedsadvisering, hvilket sikrer, at vores kunder kan træffe passende foranstaltninger. Så snart vi har afsluttet forberedelsen til offentliggørelse, vil vi offentliggøre sikkerhedsrådgivningen på vores hjemmeside.Fejlfindingsdusør

Vi tilbyder ikke et betalt program med fejlfindingsdusør, uanset indholdet af rapporten.