Hjem > Sikkerhet > Bruke SSL/TLS > Styre nettverksmaskinen på en sikker måte via SSL/TLS > Konfigurer et sertifikat for SSL/TLS og tilgjengelige protokoller

Konfigurer et sertifikat for SSL/TLS og tilgjengelige protokoller

Konfigurer et sertifikat på maskinen via webbasert administrasjon før du bruker SSL/TLS-kommunikasjon.
  1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adresselinje (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen).
    Eksempel:

https://192.168.1.2

image
    • Hvis du bruker DNS (Domain Name System) eller aktiverer et NetBIOS-navn, kan du skrive inn et annet navn, som "DeltSkriver" i stedet for IP-adressen.

• Eksempel:

https://DeltSkriver

Hvis du aktiverer et NetBIOS-navn, kan du også bruke nodenavnet.

• Eksempel:

https://brnxxxxxxxxxxxx

NetBIOS-navnet er tilgjengelig i nettverkskonfigurasjonsrapporten.

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Pålogging og klikker deretter på Pålogging.
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, og det angis ved «Pwd».
  4. Gå til navigasjonsmenyen, og klikk på Nettverk>Nettverk>Protokoll.
    image
    Start fra image hvis navigasjonsmenyen ikke vises til venstre på skjermen.
  5. Klikk på HTTP-serverinnstillinger.
  6. Velg sertifikatet som du vil konfigurere fra rullegardinmenyen Velg sertifikatet.
  7. Klikk på Send inn.
  8. Klikk Ja for å starte utskriftsserveren på nytt.