Hjem > Nettverk > Innstillinger for trådløst nettverk > Bruk det trådløse nettverket > Konfigurer maskinen for et trådløst nettverk med ettrykks-metoden til Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Konfigurer maskinen for et trådløst nettverk med ettrykks-metoden til Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Hvis det trådløse tilgangspunktet / ruteren støtter WPS (Push Button Configuration), kan du bruke WPS fra maskinens kontrollpanelmeny til å konfigurere de trådløse nettverksinnstillingene.

1. Trykk på image [Innstill.]>[Nettverk]>[WLAN(Wi-Fi)]>[WPS-/trykknapp].
  2. Når [Aktivere WLAN?] vises, trykk på [Ja].
    Veiviseren for trådløst oppsett starter. Trykk på [Nei] for å avbryte.
  3. Når pekeskjermen angir at du skal starte WPS, trykker du på WPS-knappen på det trådløse tilgangspunktet / ruteren. Deretter trykker du på [OK] på maskinen. Maskinen vil automatisk prøve å koble til det trådløse nettverket.
Hvis den trådløse enheten er riktig tilkoblet, viser LCD-skjermen [Tilkoblet].

Du har fullført konfigurasjonen av det trådløse nettverket. Hvis du vil installere driverne og programvaren som trengs for å bruke maskinen, går du til modellens Nedlastinger-side på support.brother.com.