Varemerker

Apple, App Store, AirPrint, Mac, macOS, iPadOS, iPad, iPhone, iPod touch og Safari er varemerker for Apple Inc. og er registrert i USA og andre land.

Wi-Fi®, Wi-Fi Alliance® og Wi-Fi Direct® er registrerte varemerker for Wi-Fi Alliance®.

WPA™, WPA2™, WPA3™ og Wi-Fi Protected Setup™ er varemerker for Wi-Fi Alliance®.

Android, Google Chrome, Google Drive og Google Play er varemerker for Google LLC.

EVERNOTE er et varemerke for Evernote Corporation og brukes i henhold til lisens.

Bluetooth®-ordmerket er et registrert varemerke eid av Bluetooth SIG, Inc., og enhver bruk av slike merker av Brother Industries, Ltd. er lisensiert. Andre varemerker og foretaksnavn tilhører sine respektive eiere.

Mopria® og Mopria®-logoen er registrerte og/eller uregistrerte varemerker og tjenestemerker for Mopria Alliance, Inc. i USA og andre land. Uautorisert bruk er strengt forbudt.

Adobe® er et registrert varemerke for Adobe Systems Incorporated i USA og/eller andre land.

Alle selskaper som har programvare nevnt ved navn i denne håndboken, har en egen programvarelisensavtale for programmene de har eiendomsretten til.

Varemerker for programvare

FlashFX® er et registrert varemerke for Datalight, Inc.

FlashFX® Pro er et varemerke for Datalight, Inc.

FlashFX® Tera er et varemerke for Datalight, Inc.

Reliance er et varemerke for Datalight, Inc.

Reliance Nitro er et varemerke for Datalight, Inc.

Datalight® er et registrert varemerke for Datalight, Inc.

Alle vare- og produktnavn for selskaper som vises på Brother-produkter, i relaterte dokumenter og annet materiale, er varemerker eller registrerte varemerker som tilhører disse respektive selskapene.