Hjem > Skriv ut > Skrive ut med Brother iPrint&Scan (Windows/Mac) > Skriv ut bilder eller dokumenter med Brother iPrint&Scan (Windows/Mac)

Skriv ut bilder eller dokumenter med Brother iPrint&Scan (Windows/Mac)

image
  1. Sørg for at du har lagt inn riktig media i papirmagasinet.
    VIKTIG
    Til fotoutskrift:
    • Bruk av Brother-papir gir de beste resultatene.
    • Når du skriver ut på fotopapir, skal du legge i ett ekstra ark av det samme fotopapiret i papirmagasinet.
  2. Start Brother iPrint&Scan.
    • Windows

Start image(Brother iPrint&Scan).

• Mac

I menylinjen Finder klikker du på >Programmer, og deretter dobbeltklikker du på iPrint&Scan-ikonet.

Brother iPrint&Scan-skjermbildet vises.
  3. Hvis Brother-maskinen ikke er valgt, klikker du på Velg din maskin-knappen og deretter velger du modellnavnet fra listen. Klikk på OK.
  4. Klikk på Skriv.
  5. Gjør ett av følgende:
    • Windows

Klikk på Foto eller Dokument.

• Mac

Klikk på Foto eller PDF.

6. Velg filen du vil skrive ut, og gjør ett av følgende:
    • Windows

Klikk på Neste.

• Mac

Klikk på Åpne, og klikk deretter på Neste hvis du blir bedt om det.

image
    image
    • Den faktiske skjermen kan se annerledes ut avhengig av programversjonen.
    • Bruk det nyeste programmet. imageimage Beslektet informasjon
    • Når du skriver ut dokumenter med mange sider, kan du også velge hvilke sider du skal skrive ut.
  7. Endre om nødvendig de andre skriverinnstillingene også.
  8. Klikk på Skriv.
VIKTIG
Til fotoutskrift:

Vil du ha den beste utskriftskvaliteten for innstillingene du har valgt, bør du alltid stille inn Medietype-alternativet slik at det tilsvarer papiret du legger i.