Hjem > Innføring i bruk av maskinen > Få tilgang til Brother Utilities (Windows) > Avinstallere Brother-programvaren og driverne (Windows)

Avinstallere Brother-programvaren og driverne (Windows)

1. Gjør ett av følgende:
    • Windows 10

Klikk på image>Brother>Brother Utilities.

• Windows 8.1

Flytt musen til nedre venstre hjørne av Start-skjermen, og klikk på image (hvis du bruker en berøringsbasert enhet, sveiper du opp fra bunnen på Start-skjermen for å vise Appar-skjermen).

Når Appar-skjermen vises, trykk eller klikk image (Brother Utilities).

• Windows 7

Klikk på image (Start)>Alle programmer>Brother>Brother Utilities.

2. Klikk på rullegardinlisten, og velg deretter modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt). Klikk på Verktøy i den venstre navigasjonslinjen og klikk deretter på Avinstaller.
    Følg instruksjonene i dialogboksen hvis du vil avinstallere programvaren og driverne.