Still inn nedtelling til hvilemodus

Innstillingen hvilemodus (eller strømsparemodus) kan redusere strømforbruket. I hvilemodus fungerer maskinen som om den er avslått. Maskinen vil vekke opp og starte utskriften når den mottar en utskriftsjobb. Bruk denne fremgangsmåten til å stille inn en tidsforsinkelse (nedtelling) før maskinen går inn i hvilemodus.
  • Tidsuret starter på nytt hvis det utføres aktiviteter på maskinen, som mottak av utskriftsjobber.
  • Fabrikkinnstillingen er tre minutter.
  1. Trykk på image[Innstill.]>[Alle innst.]>[Hovedoppsett]>[Hvilemodus-tid].
  2. Skriv inn antall minutter (1 til 60) du vil angi på pekeskjermen, og trykk deretter på [OK].
  3. Trykk på image.
image
Når maskinen går inn i hvilemodus, slås LCD-bakgrunnsbelysningen av.