Laste ned og skrive ut med nettjenester

1. Trykk på [Funksjoner]>[Nett].
    image
    • Hvis informasjon om internett-tilkoblingen vises på maskinens LCD-skjerm, leser du informasjonen og trykker på [OK].
    • Noen ganger vises det oppdateringer eller kunngjøringer om Brother Web Connects funksjoner på LCD-skjermen. Les informasjonen, og trykk på [OK].
  2. Trykk på image eller image for å vise tjenesten som er vert for dokumentet du vil laste ned og skrive ut.

Trykk på navnet på tjenesten.

3. Trykk på image eller image for å vise kontonavnet, og trykk deretter på det. Hvis skjermbildet for inntasting av PIN-kode vises, taster du inn den firesifrede PIN-koden og trykker på [OK].
  4. Trykk på image eller image for å vise ønsket album, og trykk deretter på det.
    image
    • Et album er en samling med dokumenter. Den faktiske termen kan variere avhengig av tjenesten du bruker. Når du bruker Evernote®, må du velge notatblokken og deretter velge notatet.
    • Enkelte tjenester krever ikke at dokumentene lagres i album. For dokumenter som ikke er lagret i album velger du [Se usorterte filer] for å velge dokumenter.
  5. Trykk på filnavnet du vil skrive ut. Bekreft dokumentet på LCD-skjermen, og trykk på [OK]. Velg flere dokumenter du vil skrive ut (du kan velge opptil 10 dokumenter).
  6. Når du er ferdig, trykker du på [OK].
  7. Følg skjerminstruksjonene for å utføre denne handlingen.