Hjem > Mobile/Web Connect > Brother Mobile Connect

Brother Mobile Connect

Bruk Brother Mobile Connect til å skrive ut fra den mobile enheten.
  • For Android-enheter

Med Brother Mobile Connect kan du bruke Brother-maskinens funksjoner direkte fra Android™-enheten.

Last ned og installer Brother Mobile Connect fra Google Play.

• For alle iOS- eller iPadOS-støttede enheter, inkludert iPhone, iPad og iPod touch

Med Brother Mobile Connect kan du bruke Brother-maskinens funksjoner direkte fra iOS- eller iPadOS-enheten.

Last ned og installer Brother Mobile Connect fra App Store.