Hjem > Administrator > Sikkerhetsfunksjoner > Nettverkssikkerhet > Deaktiver unødvendige protokoller

Deaktiver unødvendige protokoller

1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adresselinje (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen).

Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Pålogging og klikker deretter på Pålogging.
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, og det angis ved «Pwd».
  4. Gå til navigasjonsmenyen, og klikk på Nettverk>Nettverk>Protokoll.
    image
    Start fra image hvis navigasjonsmenyen ikke vises til venstre på skjermen.
  5. Fjern alle unødvendige avmerkingsbokser for protokollen for å deaktivere dem.
  6. Klikk på Send inn.
  7. Start Brother-maskinen på nytt for å aktivere konfigurasjonen.