Hjem > Før du bruker maskinen > Viktige merknader

Viktige merknader

• Sjekk support.brother.com for å finne oppdateringer for Brother-drivere og -programvare.
  • Sjekk support.brother.com for å finne den nyeste fastvareoppdateringen som vil holde maskinytelsen på topp. Ellers kan det hende at enkelte av maskinens funksjoner ikke er tilgjengelige.
  • Produktet må ikke brukes utenfor landet der det ble kjøpt, da dette kan være i strid med regelverk for trådløs kommunikasjon og strømnettverk i det landet.
  • Før du gir fra deg maskinen til andre, bytter den ut eller kaster den, anbefaler vi på det sterkeste at du tilbakestiller den til fabrikkinnstillingene for å slette alle personlige opplysninger.
  • Windows 10 i dette dokumentet representerer Windows 10 Home, Windows 10 Pro, Windows 10 Education og Windows 10 Enterprise.
  • Windows Server 2008 i dette dokumentet representerer Windows Server 2008 og Windows Server 2008 R2.
  • Skjermbildene eller bildene i denne brukerveiledningen er kun ment som illustrasjon og kan avvike fra de faktiske produktene.
  • Med mindre annet er angitt, er skjermbildene i denne veiledningen hentet fra Windows 10. Skjermbildene på datamaskinen kan variere avhengig av operativsystemet.
  • Innholdet i denne veiledningen og spesifikasjonene for dette produktet kan endres uten varsel.
  • I dette dokumentet betyr XXX-XXXX maskinens modellnavn.