Hjem > Mobile/Web Connect > Brother Web Connect > Konfigurer Brother Web Connect > Søke om tilgang til Brother Web Connect

Søke om tilgang til Brother Web Connect

Vil du bruke Brother Web Connect til å få tilgang til nettbaserte tjenester, må du først be om tilgang for Brother Web Connect fra en datamaskin der Brother-programvaren er installert.
  1. Gå til nettsiden for programmet Brother Web Connect:
    Alternativ
    Beskrivelse

Windows

Start image (Brother Utilities), og klikk deretter på rullegardinmenyen og velg modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt).

Klikk på Gjør mer i den venstre navigasjonslinjen og klikk deretter på Brother Web Connect.

image
    Du kan også få tilgang til nettsiden direkte:

Type bwc.brother.com på adresselinjen i nettleseren.

Mac

Type bwc.brother.com på adresselinjen i nettleseren.

Brother Web Connect-siden åpnes.
  2. Velg tjenesten du vil bruke.
  3. Følg skjerminstruksjonene og be om tilgang.
    Den midlertidige ID-en vises når du er ferdig.
    image
  4. Noter ned den midlertidige ID-en din da du trenger den når du skal registrere kontoer på maskinen. Den midlertidige ID-en er gyldig i 24 timer.
  5. Lukk nettleseren.
Nå som du har en tilgangs-ID for Brother Web Connect, må du registrere denne ID-en på maskinen din. Så bruker du maskinen til å åpne nettjenesten du vil bruke.