Hva er Internett-basert styring?

Internett-basert styring er et verktøy som bruker en vanlig nettleser til å styre maskinen via HTTP (Hyper Text Transfer Protocol) eller HTTPS (Hyper Text Transfer Protocol over Secure Socket Layer).

image
  • Vi anbefaler Microsoft Internet Explorer 11 / Microsoft Edge for Windows, Safari 13 for Mac, Google Chrome for Android (4.x eller nyere) og Google Chrome/Safari for iOS (10.x eller nyere). Sørg for at JavaScript og informasjonskapsler alltid er aktivert i alle nettlesere du bruker.

• Du må bruke TCP/IP-protokollen på nettverket og ha en gyldig IP-adresse programmert på utskriftsserveren og datamaskinen.

image

• Den faktiske skjermen kan være annerledes enn skjermen vist ovenfor.