Hjem > Skriv ut > Skrive ut e-postvedlegg

Skrive ut e-postvedlegg

Du kan skrive ut filer ved å sende dem på e-post til Brother-maskinen.
  • Du kan legge ved opptil 10 dokumenter, 20 MB totalt, i en e-post.
  • Funksjonen støtter følgende formater:
    • Dokumentfiler: PDF, TXT, Microsoft Word-filer, Microsoft Excel-filer og Microsoft PowerPoint-filer
    • Bildefiler: JPEG, BMP, GIF, PNG og TIFF
  • Maskinen skriver ut både e-postinnholdet og vedleggene som standard. Endre innstillingene hvis du bare vil skrive ut e-postvedlegg.
  1. Trykk på [Funksjoner]>[Nett].
    image
    • Hvis informasjon om internett-tilkoblingen vises på maskinens LCD-skjerm, leser du den og trykker på [OK].
    • Noen ganger vises det oppdateringer eller kunngjøringer om Brother Web Connects funksjoner på LCD-skjermen. Les informasjonen, og trykk på [OK].
  2. Trykk på image eller image for å vise [Nettbaserte funksjoner]-alternativet og trykk deretter på det.
    image
    • Hvis funksjonen er låst, ber du nettverksadministrator om tilgang.
    • Hvis det vises informasjon om [Nettbaserte funksjoner], leser du den og trykker på [OK].
  3. Trykk på [Aktiver].
    Følg instruksjonene på skjermen. Nettbaserte funksjoner er aktivert.
  4. Trykk på image eller image for å vise [E-postutskrift]-alternativet og trykk deretter på det.
    image
    Hvis det vises informasjon om [E-postutskrift], leser du den og trykker på [OK].
  5. Trykk på [Aktiver].
    Følg instruksjonene på skjermen. Maskinen skriver ut instruksjonsarket.
  6. Send e-posten til e-postadressen på arket. Maskinen skriver ut e-postvedleggene.
    image
    Hvis du vil du endre innstillinger, slik som e-postadresse og skriverinnstillinger, åpner du webbasert administrasjon, klikker på Onlinefunksjoner>Innstillinger for onlinefunksjoner i venstre navigasjonsmeny, og deretter klikker du på Innstillingsside for onlinefunksjoner-knappen.