Hjem > Sikkerhet > Sende e-post på en sikker måte > Konfigurere sending av e-post via Internett-basert styring

Konfigurere sending av e-post via Internett-basert styring

Vi anbefaler at du bruker Internett-basert styring til å konfigurere sikker sending av e-post med brukerpålitelighetskontroll, eller sending av e-post med SSL/TLS.

1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adresselinje (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen).

Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Pålogging og klikker deretter på Pålogging.
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, og det angis ved «Pwd».
  4. Gå til navigasjonsmenyen, og klikk på Nettverk>Nettverk>Protokoll.
    image
    Start fra image hvis navigasjonsmenyen ikke vises til venstre på skjermen.
  5. I feltet SMTP-klient klikker du på Avanserte innstillinger og kontrollerer at statusen til SMTP-klient er Aktivert.
  6. Konfigurer innstillingene for SMTP-klient.
    • Bekreft at e-postinnstillingene er riktige etter konfigurasjonen ved å sende en testmelding.
    • Hvis du ikke vet innstillingene for SMTP-serveren, tar du kontakt med nettverksadministrator eller Internett-leverandøren.
  7. Når du er ferdig, klikker du på Send inn.
    Dialogboksen Test Send e-postkonfigurasjon vises.
  8. Følg instruksjonene i dialogboksen hvis du vil teste gjeldende innstillinger.