Hjem > Sikkerhet > Bruk LDAP-pålitelighetskontroll > Introduksjon til LDAP-pålitelighetskontroll

Introduksjon til LDAP-pålitelighetskontroll

LDAP-pålitelighetskontroll begrenser bruken av maskinen. Hvis LDAP-pålitelighetskontroll er aktivert, vil maskinens kontrollpanel være låst. Du kan ikke endre maskinens innstillinger før du angir en bruker-ID og et passord.

Du kan endre innstillingene for LDAP-pålitelighetskontroll ved hjelp av webbasert administrasjon.