Hjem > Innføring i bruk av maskinen > Plassering av USB-/Ethernet-porter på Brother-maskinen

Plassering av USB-/Ethernet-porter på Brother-maskinen

USB- og Ethernet-portene er plassert inni maskinen.

Hvis du vil installere driveren og programvaren som trengs for å bruke maskinen, går du til modellens Nedlastinger-side på support.brother.com.

1. Bruk begge hender og ta tak i fingergrepene på hver side av maskinen for å løfte toppdekselet (1) til åpen stilling.
    image
  2. Finn den rette porten (alt etter hvilken kabel du bruker) inni maskinen, som vist.
    image
    image
    Før forsiktig kabelen gjennom kabelkanalen og ut på baksiden av maskinen.
  3. Ta tak i fingerfestene på hver side av maskinen for å lukke toppdekselet forsiktig.