Hjem > Feilsøking > Tilbakestille maskinen > Oversikt over nullstilling av funksjoner

Oversikt over nullstilling av funksjoner

Følgende funksjoner for nullstilling er tilgjengelige:

1. [Tilbakestilling av maskin]

Du kan tilbakestille alle innstillinger du har endret på maskinen.

2. [Nettverk]

Nullstill utskriftsserveren til standardinnstillingene (inkludert informasjon om passord og IP-adresse).

3. [Alle innst.]

Bruk denne nullstillingsfunksjonen til å nullstille alle maskinens innstillinger til innstillingene som ble opprinnelig stilt inn på fabrikken.

Vi anbefaler på det sterkeste at du gjør dette når maskinen skal avhendes.

image

Koble fra grensesnittkabelen før du velger [Nettverk] eller [Alle innst.].