Indstilling af nedtælling for slumretilstand

Indstillingen Slumretilstand (eller Strømsparefunktion) kan reducere energiforbruget. Når maskinen er i slumretilstand, opfører den sig, som var den slukket. Maskinen vågner op og starter udskrivning, når den modtager et udskriftsjob. Brug denne vejledning til at indstille en tidsforsinkelse (nedtælling), før maskinen går i slumretilstand.
  • Timeren genstarter, hvis der udføres en handling på maskinen, f.eks. modtagelse af et udskriftsjob.
  • Fabriksindstillingen er tre minutter.
  1. Tryk på image[Indstill.]>[Alle indstil.]>[Gen. opsætning]>[Dvaletid].
  2. Indtast det antal minutter (1-60), du vil indstille, på touchskærmen, og tryk derefter på [OK].
  3. Tryk på image.
image
Når maskinen skifter til slumretilstand, slukkes displayets baggrundslys.