Hjem > Fejlfinding > Nulstilling af maskinen > Nulstil overblik over funktioner

Nulstil overblik over funktioner

Følgende nulstillingsfunktioner er til rådighed:

1. [Maskin-nulstilling]

Du kan nulstille alle de maskinindstillinger, du har ændret.

2. [Netværk]

Nulstil printerserverens standardindstillinger (herunder oplysninger om Adgangskode og IP-adresse).

3. [Alle indstillinger]

Brug denne nulstillingsfunktion til at nulstille alle maskinens indstillinger til fabriksindstillingerne.

Vi anbefaler på det kraftigste, at du gør dette, når du bortskaffer maskinen.

image

Træk interfacekablet ud, før du vælger [Netværk] eller [Alle indstillinger].